Sır

Tarihler: 29 Ocak 2023 Pazar ~ 29 Ocak 2023 Pazar 29 Ocak 2023 19:00

Yer: KKM Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bayar Cad. Buket Sok. No: 20/1 Kozyatagı AVM. Kat:2 Kozyatağı Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 658 00 14

Faks: 0216 658 00 23

Web: http://www.kkm.gen.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 29, 2023 ~ Oca 29, 2023

Fransa' da ve daha bir çok ülkede büyük beğeni toplayan Cesar Ödüllü Alexandre De La Patelliere & Matthieu Delaporte'nin yazdığı "Le Prenom"; Hilal Arslangiray Kazanbal'ın samimi uyarlamasıyla tiyatroseverlerin karşısına çıkıyor.

Adından farklı , cesur ve iddialı yapımlarla söz ettiren Gate Production tarafından sahneye konulan "SIR"; Ulusal ve uluslar arası ödüllere sahip Tayanç Ayaydın, Emel Çölgeçen, Anıl Çelik, Tolga Güleç ve Şeyma Gökçe Cengiz’ i sahnede bir araya getirdi.

Ahmet Kazanbal’ ın hayatın olağan temposunda yönettiği tek perdelik oyun; dram ile durum komedisini iç içe işliyor.

Müzikseverlerin yakından tanıdığı Pinhani’nin benzersiz şarkıları da oyuna bambaşka bir hava katıyor.

SIR; İÇİMİZDEN. SAMİMİ, GERÇEKÇİ, ESPRİLİ VE SÜRÜKLEYİCİ BİR HİKAYE...

Hayatları yöneten sırlar, önyargılar, egoizm, faşizm, sol - sağ çekişmesi, pragmatizm, gerçekten sevme - sevdiğini beğenmeme çelişkisi ve bakmakla görme

Etkinlik Kuralları:

- Etkinlik başladıktan sonra salona giriş yapılamamaktadır. - 12 yaş altı etkinliğe alınmamaktadır. 12 yaş ve üstü bilete tabidir. - Etkinlik mekanına dışardan yiyecek ve içecek alınmayacaktır. - Etkinlik boyunca ses ve görüntü kaydı yapılacaktır. Organizatör ve sanatçı daha sonra bu görüntüleri katılımcılardan herhangi bir onay almaksızın kullanma hakkına sahiptir. - Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma, gerekli hallerde etkinliği erteleme hakkı saklıdır.- Organizasyon firması, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses kayıt cihazı vb. alınmayacaktır.- Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.- Kayıp veya unutulan biletler için yeniden basım / teslimat yapılmayacaktır. Giriş esnasında barkod / bilet kontrolü yapılacağı için biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT