Stage in İstanbul

Tarihler: 28 Ekim 2018 Pazar ~ 28 Ekim 2018 Pazar 28 Ekim 2018 22:00

Yer: Sirkeci Tren Garı

Ücret: Kombine Bilet - Tam : 34.00 TL - Öğrenci : 19.00 TL Günlük Giriş Bileti - Tam : 23.50 TL - Öğrenci : 13.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 28, 2018 ~ Eki 28, 2018
Gösteri sanatlarının tüm öğelerini bir çatı altına toplayacak olan etkinlik 25-28 Ekim 2018 tarihlerinde Sirkeci Tren Garı’nda gerçekleşecek.

"İstanbul’da yepyeni bir etkinlik başlıyor: Stage in İstanbul

Stage in İstanbul ilk yılında yaşamını tiyatroya adamış değerli tiyatro sanatçısı Haldun Dormen’i “Onur Konuğu”  olarak ağırlayacak.

Gösteri sanatları sektörüne yönelik bir fuar olarak tasarlanan Stage in İstanbul sahneleri, tiyatro ve dans topluluklarını, sanat eğitimi veren okulları, sahne tasarımcılarını, dekor ve kostümcüleri, plastik makyaj sanatçılarını, casting ajanslarını, ışık tasarımcılarını, müzik aleti yapımcılarını, üniversiteleri, akademisyenleri ve bu alanda yapılan festivalleri bir araya getirecek. 

Stage in İstanbul’un ziyaretçileri sabah 10:00’dan başlayarak tüm gün sürecek panel, söyleşi, atölye ve eğitimlerden yararlanabilecek, tiyatro ve dans gösterilerini,  alternatif çalışmaları ve konserleri izleyebilecekler. Tiyatroların yeni sezon programlarını öğrenip biletlerini satın alabilecekler.Kumpanyaların sahnelerle, öğrencilerin kültür ve sanat okullarıyla, oyuncu olmak isteyenlerin ajanslarla, tiyatroların ve tiyatrocuların makyöz, sahne tasarımcıları ve kostümcülerle tanışacağı, dansçıların dans malzemelerini, müzisyenlerin müzik aletlerini bulabilecekleri Stage in İstanbul gelecek yıllarda uluslararası alanda etkin bir çalışma olmayı hedeflemekte.

Kültür ve sanat etkinliklerinin yarattığı yumuşak zeminler, farklı kültürlerin, dillerin ve sözcüklerin karşılaşması için en hoşgörülü atmosferi yaratır. Bu tür platformlar yüz yüze gelmeye ve farklı seslerin dialoğuna olanak sağladığından yeni kültür politikaları geliştirme sürecinde son derece yararlı etkileşim alanlarıdır. Bu düşünceden yola çıkarak Stage in İstanbul’un ilk iki gününde alanında önemli çalışmalar yapan isimlerin katılımıyla Alternatif Tiyatrolar üzerine bir sempozyum düzenlenecek."

- Etkinlik 25 Ekim 2018 – 28 Ekim 2018 tarihlerinde 10:00-22:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.- Günlük giriş bileti 25 – 28 Ekim 2018 tarihlerinde saat 10:00-22:00 arasında yalnızca 1 kez 1 kişilik giriş hakkı verir. Kombine bilet (4 Günlük)  belirtilen tarihler arasında 1 kişi için çoklu giriş hakkı verir.- 6 Yaşından küçük çocuklar etkinlik mekanına alınmayacaktır. 6 Yaş ve üzeri bilete tabidir.- Öğrenci indiriminden yararlanan kişilerin etkinlik mekanı girişinde, geçerli ve resmi bir kimlik ibraz etmesi zorunludur.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Organizasyon şirketi program ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT