Su Sirki

Tarihler: 02 Eylül 2011 Cuma ~ 04 Eylül 2011 Pazar Pazartesi - Salı - Çarşamba - Perşembe - Cuma Günleri: 21:30, Cumartesi - Pazar Günleri: 16.00 ve 21.30 saatlerinde - Saat: 21:0

Yer: İçerenköy Carrefour Alışveriş Merkezi

Adres: Halbinası Yanı Eski Geneto Arsası İçerenköy İstanbul Kozyatağı İstanbul

Telefon: Toplu Rezarvasyon için Tel: 0531 617 48 40

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 2, 2011 ~ Eyl 4, 2011

Bilet Fiyatları:
Loca: 40 TL
Birinci ve Orta Sıralar: 30 TL
Arka Sıralar: 20 TL
3 yaşına kadar olan çocuklar için ÜCRETSİZ.
3-10 yaş arası olan çocuklar için ;
30 TL yerine 25 TL ödeyecekler.
20 TL yerine 15 TL ödeyecekler.

Togni ailesine ait olan Florilegio Darix Togni Sirki, kendi alanında dünyanın en mükemmel sirkleri arasında yer almıştır.

Defalarca dünyanın çeşitli ülkelerini dolaşmış olan bu aile, gittikleri her yerde harika gösterileriyle anılmaktadır. Bu yüzden ünlü italyan markalarının yanı sıra, diğer dünya markalarının da dikkatini çekerek sponsorluklarına nail olmuştur. Florilegio Darix Togni Sirki’nin dünya çapındaki bu başarısı, artistlerinin ne kadar başarılı olduklarının göstergesidir.

Florilegio Sirki oldukça eski ve çok büyük bir sirk olup, ailece yürütülerek İtalyan tarihi ve kültürünü, geleneklerini dünyaya göstermeye çalışmaktadır.

Davio ve Corrado; Üstün yetenekleri ve tecrübeleriyle sirkte mükemmel bir show yaratmışlardır. Davio Togni; dünyanın en büyük eğiticilerindendir. Corrado Togni ise dünya çapında tanınmış en başarılı komedyenlerdendir. Florilegio Darix Togni Sirki; şüphesiz hayvanlarıyla da en mükemmel sirklerden biridir. Sirk; tecrübe ve eğitici varlığıyla her zaman, herkesi rüyaları yaşatma gücüne sahip bir sirktir; Sirkte insanlar ve hayvanlar (Kaplanlar, Aslanlar, Filler, Hippos, Zürafalar, Atlar ve diğer hayvanlar) arasında o kadar güzel bir ilişki yaratılır ki bütün bir gösteri saati fantastik bir anıya dönüşür.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT