Sutra

Sutra

Tarihler: 17 Eylül 2019 Salı ~ 17 Eylül 2019 Salı 17 Eylül 2019 20:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 330.00 TL 2. Kategori - 275.00 TL 3. Kategori - 166.50 TL 4. Kategori - 133.50 TL 5. Kategori - 100.00 TL Öğrenci - 67.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2019 ~ Eyl 17, 2019
Geçtiğimiz sezon onuncu yılını kutlayan, bugüne kadar 32 ülkede, 64 kentte 190 bini aşkın seyirciye ulaşan Sidi Larbi Cherkaoui ve Sadler’s Wells London yapımı Sutra, yeniden, aynı heyecanla İstanbul’da!

Dövüş sanatı ve çağdaş dans, güç ve dinginlik hafızalardan uzun süre çıkmayacak bu gösteride bir araya geliyor. Sutra, 1.500 yıl önce Çin’de kurulan ve Budist öğretiyi temel  alan ünlü Shaolin Tapınağı’ndaki rahiplerin, günümüzün en önemli koreograflarından Sidi Larbi Cherkaoui ile buluşmasından doğdu. Cherkaoui, bu tapınağın dövüş sanatlarında uzman on dokuz Budist rahibiyle birlikte, seyircilerin kalbine dokunan sanatsal bir evren yaratmayı başardı. Sutra; dansın gelenek ve ruhunun fiziksel disiplinle buluştuğu nefes kesici bir deneyim sunuyor.

The Times’ın “en yüksek beklentileri bile aşıyor”, The Guardian’ın “kültürel değişim kavramını yeni bir seviyeye taşıyan, eşsiz ve incelikli bir gösteri” sözleriyle övdüğü Sutra, aynı zamanda Kung Fu’ya bir saygı duruşu niteliğinde. Bruce Lee, Asya dövüş felsefesini meditatif Kung Fu’nun tüm çarpıcılığıyla Batı’ya yayarak sonraki nesillere ilham vermeyi başarmıştı. Sidi Larbi Cherkaoui ise onun yarattığı bu güçlü imajdan hareketle, rahipleri birer dansçı olarak ele alıyor.

Shaolin geleneğindeki felsefe ve inancın Kung Fu’ya yansımasını güncel bir bağlamda ele alan Sutra, ünlü heykeltraş Antony Gormley’nin 21 ahşap kutusundan oluşan çarpıcı sahne düzeni ve Polonyalı besteci Szymon Brzóska’nın imzasını taşıyan, piyano, vurmalı çalgılar ve yaylılar için yazılmış, canlı yorumlanan müzikleriyle seyircilerin kalbini ve düşlerini yakalayan eşsiz bir yapıt. Bugüne kadar 33 ülkede, 83 kentte 250 bini aşkın seyirciye ulaşan Sutra, IKSV ve Zorlu PSM işbirliği ile İstanbul’da. Kaçırmayın!

- Seyircilerimizin gösterilere vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz. Gösteriye geç gelen seyirciler salona alınmayacak, bilet iadesi yapılmayacaktır.- Gösteriye başlangıç saatinden en az 30 dakika önce mekânda hazır bulunmanızı ve güvenlik önlemleri nedeniyle, yanınızda el çantasından büyük çanta bulundurmamanızı önemle rica ederiz. Bavul ve büyük sırt çantaları mekâna ve vestiyere kabul edilmeyecektir.- Gösteri sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır.- 7-12 yaş arasındaki izleyicilerimizin etkinliğe bir refakatçi eşliğinde katılmaları zorunludur.- Öğrenci bileti alan seyircilerimizin kontrol için, geçerli öğrenci kimlik ya da belgelerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz.- Satın alınan biletler, gösterinin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez veya iade edilemez. İptal veya tarih değişikliği sonucunda yapılacak iade ve değiştirme işlemleri değişiklik duyurusunda belirtilen tarihe kadar gerçekleştirilmelidir.- Elde olmayan nedenlerle gösteri mekânlarında değişiklik olabilir. Festival yönetimi, yeni mekânda izleyicilerimizin bilet numaralarına en yakın yeri temin edecek bir oturma planı hazırlayacaktır. Mekân değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.- Elde olmayan nedenlerden dolayı gösteri programlarında değişiklik yapılabilir. Program değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.Bilet satış ve kullanım koşulları için lütfen okuyunuz: www.iksv.org/tr/bilet-satis-ve-kullanim-kosullari

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT