Talin Büyükkürciyan ve Hoca Nasredd

Tarihler: 17 Nisan 2022 Pazar ~ 17 Nisan 2022 Pazar 17 Nisan 2022 21:00

Yer: Koma Sahnesi

Ücret: Tam - 79.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Hasanpaşa Mah. Derici Zeynel Sokak No: 15/A Kadıköy İstanbul

Web: http://komasahnesi.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 17, 2022 ~ Nis 17, 2022
Yarım Kalan Hatıralar, Koma Sahne'de!

Talin Büyükkürkciyan ve Hoca Nasreddin'in (Şevket Akınıcı, Nikolai Galen ve Serkan Şener) yarı unutulmuş bir performansı.

Hatırlamak ve unutmak arasında bir sınır bölgesi vardır; işlerin puslu, yarı hatırlanmış olduğu yerde; Mahkemede güvenebileceğimiz ve kefil olabileceğimiz hatıralar ile tamamen veya kısmen hayal edilebilecek güvenilmez hatıralar arasında bir yerde. Bunu biz mi yaptık? Bu gerçekten oldu mu? Müziğin veya dansın ne yeni ne de eski olduğu doğaçlamacıların aşina olduğu bir bölge. Kendimizi tekrarlıyor muyuz? Eskiyi yeni hayata mı getiriyoruz yoksa alışkanlığa ve mekanik tekrara mı geçiyoruz? Şimdide mi varız yoksa hareketlerden mi geçiyoruz?

Half-rembered Memories'de, ne koreografinin ve kompozisyonun güvenliğine ne de özgür doğaçlamanın sınırsız özgürlüğüne güvenmediğimiz hareket ve müzikle çalışıyoruz. 'Gerçek hayatta' olduğu gibi, geçmişle, gelenekle ve koşullanmayla olan mücadelelerimize bağlıyız. Bu mücadele bize yoğunluk ve amaç verir. Her performans, parçanın önceki performanslarının anılarını yeniden işler ve onları o anda olan şeylerle örer - iyi giden şeyler ve gitmeyen şeyler…

- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. - Katılımcılar/izleyiciler alana girerken muhakkak maske takmalı ve etkinlik süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılmalıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT