Tamamla Bizi Ey Aşk

Tarihler: 25 Mart 2018 Pazar ~ 25 Mart 2018 Pazar 25 Mart 2018 20:00

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi Büyük Salon

Ücret: - Tam 67.00 TL Öğrenci 57.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bağdat Cad. Haldun Taner Sok. No: 11 CADDEBOSTAN Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 467 36 00 - 0216 467 25 68

Web: http://www.ckm.gen.tr

E Posta: info@ckm.gen.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 25, 2018 ~ Mar 25, 2018
Ali Poyrazoğlu'nun yazdığı “Tamamla Bizi Ey Aşk” tiyatro oyunu, izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

"Ali Poyrazoğlu'nun kitabından yola çıkarak yazdığı “Tamamla Bizi Ey Aşk” interaktif bir güldürüdür. Tökezlemiş gönül ilişkilerinin, düzeltilip yerli yerine oturtulmasının yöntemleri üstüne müthiş bir güldürü. Buruşmuş gönül ilişkileri, evilikler nasıl ütülenmeli, eski düzgün haline getirilmeli... Evlilik terapisi yapan doktorların kapısında kuyruk var. Oyunda terapi yapılan bir çift üzerinden seyircilere bu işin sırları açılıyor, terapi yöntemlerini sergiliyor. “Tamamla Bizi Ey Aşk” dünyanın en tehlikeli konusu “Aşk” üstüne seyirci ile birlikte düşünüyor. Buruşan ikili ilişkileri, evlilikleri nasıl temize çekmeli, nasıl ütülemeli, gönül işlerinin sırları, aksayan, boşanma noktasına gelmiş çiftlerin nasıl düze çıkarıldığını görmek istiyorsanız, “Tamamla Bizi Ey Aşk”ı kaçırmayın.

Evlimisiniz, nişanlımısınız, boşanmak üzeremisiniz, evlenmek üzeremisiniz, “Tamamla Bizi Ey Aşk”ı görmeden kara vermeyin. Dünyanın en tehlikeli iş ne? Politika. Aşk Politikadan da tehlikeli bir iş. Politikada genellemeler yapabilirsiniz; Aşkın herkese göre farklı bir tanımlaması olduğu için genellemeden kaçmak, her birlikteliğe farklı bakmak gerekir. Kolay kolay ele avuca gelen bir şey olmadığı için de ille de bir şeye benzetmek gerekirse cıvaya benzetebiliriz aşkı... Zıp zıp zıplayan.  Bir evliliğe ve bütün evliliklere terapi yolculuğu;  “Tamamla Bizi Ey Aşk” Bir Ali Poyrazoğlu gösterisi..."

Oynayanlar :Ali Poyrazoğlu, Şebnem Özinal, Melih Ekener

- Öğrenci biletlerinin girişte öğrenci kimlik kartı ibrazı mecburidir.- Öğrenci kartı ibraz etmeyen kişilerden fiyat farkı alınacaktır.- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT