Tanımadığım Adamlar

Tarihler: 19 Şubat 2011 Cumartesi ~ 19 Şubat 2011 Cumartesi 19 Şubat Cumartesi Saat: 20:30 - Saat: 20:30

Yer: Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu

Ücret: Tam: 45,00 TL, Öğrenci: 35,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Gişeleri, www.biletix.com ve Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu Gişe

Adres: Abide-i Hürriyet Cad. Arzu Pasajı No:227 Şişli (Şişli Camii karşısı - Adliye sırasında) İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 478 06 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2011 ~ Şub 19, 2011

Aziz Nesin’in ünlü Deliler Boşandı öykülerinin de içinde yer aldığı bu müzikli kabareyi Ali Poyrazoğlu yazdı ve yönetti. Dekorlar büyük oyuncu ve karikatürist Altan Erbulak’ın karikatürlerinden yapıldı. Altan Erbulak “Ben de buradayım.” diyor sahnedeki kocaman kendi karikatürleriyle ve oyunda kullanılan dev karikatürleriyle.. Oyunda büyük yazar Aziz Nesin’in üç öyküsünden oyunlaştırılmış bölümlerin yanında Ali Poyrazoğlu’nun yazdığı çok komik altı bölüm yer alıyor.

“TANIMADIĞIM ADAMLAR”da Orostopontopolis Tımarhanesi’nde hastaları iyileştirmek için kullanılan psikodrama tekniğiyle hazırlanan, çok eğlenceli bir müsamerenin öyküsü anlatılıyor.

MADAM ARŞALUZ DÖNÜYOR
Psikodrama yöntemiyle hazırlanan müsamerenin yöneticisi geçen yıllarda “TAK TAK TAKINTI” oyununda Ali Poyrazoğlu tarafından yaratılan Madam Arşaluz karakteri.

Madam Arşaluz kendi kaçıklıklarını toparlasınlar, aklını birazcık da başına getirsinler diye kapatıldığı tımarhaneyi ele geçiriyor ve genel sanat yönetmeni oluyor.

Bu müthiş kabare gösterisi güldürürken, herkesi içine saklamış “TANIMADIĞIM ADAMLAR”la, öteki kişilikleriyle buluşup onlarla uzlaşmaya çağırıyor.

Çok iyi bir kadro, muhteşem dekorlar, Madam Arşaluz’un (Ali Poyrazoğlu) yeni gardrobu, seyircileri Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu’nun vahasında yaşama kahkahalarla meydan okuyup unutamayacağı bir oyunla karşı karşıya bırakıyor.

Sakın kaçırmayın.


Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu’nda Yeni Oyun: Tanımadığım Adamlar
Orostopontopolis Tımarhanesi
7 Nolu Koğuş Müsameresi

Yazan: Aziz Nesin – Ali Poyrazoğlu
Dekor: Altan Erbulak
Yöneten: Ali Poyrazoğlu
Oynayanlar: Ali Poyrazoğlu, Bülent Kayabaş, Özdemir Çiftçioğlu, Suat Ünaldı, Burak Alkaş, Ümit Kantarcılar, Hüseyin Kara

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT