Tarihe Not Düşmek

Tarihe Not Düşmek

Tarihler: 15 Kasım 2019 Cuma ~ 15 Kasım 2019 Cuma 15 Kasım 2019 19:30

Yer: Fransız Kültür Merkezi Gösteri Salonu

Ücret: 1. Kategori - 100.00 TL Öğrenci - 17.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 15, 2019 ~ Kas 15, 2019
23. İstanbul Tiyatro Festivali, izleyicilerini bu yıl hayata ters yüz bakmaya davet ediyor!

NOT: Fransa Başkonsolosluğu’nun kararı uyarınca bilet alan seyircilerimizin gösteri tarihinden en geç bir hafta öncesine kadar http://rezervasyon.iksv.org/tiyatrofestivali2019/ adresinden kendileri ve eşlikçileri için kayıt yaptırarak adlarını konuk listesine ekletmeleri gerekmektedir.

Girişler sırasında seyircilerimizden biletleriyle birlikte fotoğraflı kimlik belgelerini göstermeleri istenecek ve sadece adı konuk listesinde bulunan seyirciler mekâna girebilecektir. Web sitesi üzerinden rezervasyon işlemini tamamlamayan seyircilerimiz, biletleri olsa dahi mekâna giremeyecek ve bilet iadesi mümkün olmayacaktır.

FEYDRA TONNERRE PRODUCTION

M. Riboulet ve P. Boucheron’nun Prendre Dates adlı kitabından uyarlanmıştır (Éd. Verdier)

Yöneten: Delphine Ciavaldini
Işık Tasarımı: Jean-Luc Chanonat
Oynayanlar: Marc Citti, Serge Renko

İnsan gibi bazen toplumlar da kırılır, eğilir bükülür, bölünür ve hatta parçalanır. Her toplumu farklı derecede etkileyen toplumsal olaylar, bazen bir yıkıntıdan yeniden ve başka bir şekilde doğuma da olanak sağlar. Riboulet ve Boucheron’nun Prendre Dates adlı kitabı işte bu toplumsal kriz anlarına, bu anların öncesine ve sonrasına eğiliyor. Gerçekleri kaydetmek, tarihe bir kayıt düşmek amacıyla yazılan Prendre Dates’tan yola çıkarak yönetmen Delphine Ciavaldini, tarihin ve tiyatronun diyalog halinde olduğu Tarihe Not Düşmek’i sahneye koydu. Tiyatro güncel olanın kaydını nasıl tutar? Gerçek ve güncel olanla ilişkisinin sınırları nelerdir? Bu soruları tartışmak, farklı açılardan bakmak ve yeni anlamlar yakalamak için iki disiplinin, tiyatro ve tarihin karşılaştığı Tarihe Not Düşmek sizleri bekliyor. 

Yaklaşık 65’ sürer; ara yoktur.

Fransızca; Türkçe üstyazılı.

GENEL SATIŞBiletler, 14 Eylül Cumartesi günü saat 10.30’dan itibaren satışta.ÖNCELİKLİ SATIŞSiyah ve Beyaz Lale Kart üyeleri 9 Eylül Pazartesi, Kırmızı, Turuncu ve Sarı Lale Kart üyeleri ise 11 Eylül Çarşamba tarihlerinde saat 10:30 itibariyle satın alabilirler.Bilgi için lütfen okuyunuz: www.iksv.org/tr/bilet-satis-ve-kullanim-kosullari - Gösteriye başlangıç saatinden en az 30 dakika önce mekânda hazır bulunmanızı ve güvenlik önlemleri nedeniyle, yanınızda el çantasından büyük çanta bulundurmamanızı önemle rica ederiz. Bavul ve büyük sırt çantaları mekâna ve vestiyere kabul edilmeyecektir.- Seyircilerimizin gösterilere vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz. Gösteriye geç gelen seyirciler salona alınmayacak, bilet iadesi yapılmayacaktır.- Gösteri sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır.- Önerilen gösteriler dışında 7 yaşından küçük çocukların gösterilere getirilmemesi rica olunur.- Öğrenci bileti alan seyircilerimizin kontrol için, geçerli öğrenci kimlik ya da belgelerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz.- Satın alınan biletler, gösterinin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez veya iade edilemez. İptal veya tarih değişikliği sonucunda yapılacak iade ve değiştirme işlemleri değişiklik duyurusunda belirtilen tarihe kadar gerçekleştirilmelidir.- Elde olmayan nedenlerle gösteri mekânlarında değişiklik olabilir. Festival yönetimi, yeni mekânda izleyicilerimizin bilet numaralarına en yakın yeri temin edecek bir oturma planı hazırlayacaktır. Mekân değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.- Elde olmayan nedenlerden dolayı gösteri programlarında değişiklik yapılabilir. Program değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.- Tüm gösteri mekânlarında sağlık ekibi ve ambulans hazır bulunmaktadır.- Bilet satış ve kullanım koşulları için lütfen okuyunuz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT