Tek Perdelik Şaka

Tarihler: 28 Kasım 2008 Cuma ~ 28 Kasım 2008 Cuma 28 Kasım Saat 20:00 - Saat: 18:0

Yer: Bahariye Sanat Merkezi

Adres: Bahariye, Kadıköy Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 345 55 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2008 ~ Kas 28, 2008

Oyun 6 kısa hikayeden oluşmaktadır.
1. Hikaye : Bir devlet memuru, tiyatroya gider. Aynı oyunu Bakan da bir ön koltukta izler. Oyun sırasında bakanın ensesine hapşırır. Oyundan sonra kendini affettirmek için uğraşır fakat her defasında Bakan tarafından aşağılanır. Sonunda en dibe vurduğu anda şans kendine güler ve bir anda ünlü bir şarkıcı olur. Artık herkes onun peşindedir.Hayranları vardır. Böylece herkesin suratına hapşırır.
2. Hikaye : İstanbul`da lüks bir residence`da geçen hikayede ezik bir hizmetçi ve evin sosyetik hanımını izleyeceğiz. Hanımefendi, hizmetçisine bir oyun oynar ve onun parasını uydurma gerekçelerle keser. Hizmetçi bu duruma ses çıkaramaz. Sonunda hanımefendi, tüm bu yaptıklarının bir oyun olduğunu ona anlatır.
3. Hikaye : İşsizlikten bıkan bir genç Anadolu`nun ücra bir kasabasında dişçi muayenehanesi açar ama tabi ki aslında dişçilikten anlamamaktadır. İlk hastası gelir ve komedi başlar.
4. Hikaye : Hikaye lüks bir villada geçer. Evin beyi 6 ay önce ölmüştür. Hanımefendi matemdedir. Hiç dışarı çıkmamakta , kimseyi görmemektedir. Fakat bir gün bir adam gelir eve. Zorla içeri girer. Ölen adamın eski ortağıdır ve kendisine borcu olduğunu söyler. Kadın başından savmaya çalışır ama başaramaz. Adam parasını almadan gitmemekte kararlıdır.
5. Hikaye : Orta yaşlı bir kadın bankaya gelir. Müdürü görmek istemektedir. Sonunda isteğine ulaşır. Müdüre Kocasının maaşının eksik verildiğini anlatır. Müdür yardımcı olmak ister fakat durumu inceleyince mümkün olmadığını anlar. Lakin kadına bir türlü anlatamaz. Kadın bankada ortalığı birbirine katar.
6. Hikaye : Son hikaye bir Ege köyünde geçer. Sevdalı olduğu kızı almak isteyen genç, babasından istemek için uğraşır fakat utancından ve heyecandan dolayı bir türlü söyleyemez. Üstelik bir de davalık oldukları bir arazi vardır ortada. Her şey birbirine girer.

Tek Perdelik Şaka
Müzikli, Danslı KOmedi
Yazan: Anton Çehov
Yöneten: Selçuk Uluergüven
Oyuncular: Selçuk Uluergüven, Cengiz Güleryüz, Zeynep Ülsezer, Emre Melemez, Sezgin Cengiz, Esme Duman, Semiray Şentürk, Emre Tetikel

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT