Titus Andronicus

Tarihler: 15 Nisan 2011 Cuma ~ 15 Nisan 2011 Cuma 15 Nisan Cuma Saat: 20:30 - Saat: 20:30

Yer: Çevre Tiyatrosu

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Çevre Tiyatrosu Gişe

Adres: Kuva-i Milliye Cad. Çevre Tiyatrosu S. No: 43/1 D: 1 Fatih İstanbul Fatih İstanbul

Telefon: 0212 585 59 35

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 15, 2011 ~ Nis 15, 2011

Romalı general Titus Andronicus, Gotlarla savaşından büyük bir zaferle geri döner. Döndüğü gün, imparatorluk seçimi yapılacaktır.

Esir Gotlar’dan Tamara’nın büyük oğlu Alarbus kurban edilir ve imparator olarak Saturninus seçilir. Saturninus, imparator olur olmaz, Titus’un kızı Lavinia’yla evlenmek ister ama kardeşi Bassanyus Lavinia’yı kaçırır.

Saturninus esir Gotların başı Tamara’yla evlenmeye karar verir ve olaylar gelişir. Gotlarla savaşı kazanmak uğruna yirmi iki oğlunu kaybeden Titus’un gözünün önünde, Tamara kölelikten eceliğe yükselir ve korkunç bir intikam savaşı başlamış olur.

İntikam bulaşıcı bir hastalık gibidir. Titus’un oğulları, Saturninus ve ailesi ve Roma’da yaşayan halk da bu savaştan paylarını almadan kurtulamayacaklardır.

Yöneten: Işıl Kasapoğlu
Müzik: Alper Maral
Dekor ve Işık Tasarım: Cem Yılmazer
Kostüm Tasarım: Tomris Kuzu
Yönetmen Asistanları: Tansu Biçer, Gülin Kılıçay
Oyuncular: Asil Büyüközçelik, Mustafa Kırantepe, Serkan Keskin, Nadir Sarıbacak, Sabahattin Yakut, Emre Kılıçoğlu, Ümit İlban, Uğur Senkeri, Ümit İlban, Ümit İlban, Mustafa Kırantepe, Mehmet Şeker, Fatih Dönmez, Volkan Sarıöz, Sarp Aydınoğlu, Sezin Bozacı, Şebnem Hassanisoughi, Mustafa Kırantepe, Burcu Tekin

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT