Tiyatro Radyosu

Tarihler: 22 Mayıs 2011 Pazar ~ 22 Mayıs 2011 Pazar 4-22 Nisan Saat: 20:30 / 22 Mayıs Pazar Saat: 16:00 - Saat: 20:30

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi

Ücret: Tam: 25,00 TL, Öğrenci: 20,00 TL

Nereden Alınır: Mybilet ve Caddebostan Kültür Merkezi gişe.

Adres: Bağdat Cad. Haldun Taner Sok. No:11 Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 467 25 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 22, 2011 ~ May 22, 2011

Radyo Tiyatrosunu hepimiz duyduk işittik. Kimimiz dinleme fırsatı buldu kimimiz büyüklerin anılarından tanıdık. Ama Tiyatro Radyosu ne duyuldu ne işitildi. Bu bir ilk...

Mansur El Sabah, 17 yılın vermiş olduğu mikrofon tecrübesi ile tiyatro sahnesine çıkıyor. Bunu yaparken de, o çok sevdiği radyosunu yanına alıyor. Barbaros Uzunöner`in projelendirdiği TİYATRO RADYOSU mizahı ciddiye alan Mansur El Sabah ın kaleminden çıktı.

Radyoyu merak edenler, bilginin ışığında eğlenmek isteyenler, yıllardır sesini duydukları Mansur El Sabah`ın radyo stüdyosunda neler yaşadığını bilmek isteyenler... Hepinizi Gerçeklerin Komiklik Meydanı`nda muazzam bir gösteri bekliyor.

Mansur El Sabah radyoyu tiyatro sahnesine taşıyor. Yalnız Radyo değil, bu 1 hayatın gösterisi. Şarkılar, fotoğraflar, videolar, kahkahalar havada uçuşuyor..

Alem FM de hafta içi her akşam 16.00 ile 17.00 arasında program yapan Mansur El Sabah tiyatro sahnesinde bu kez radyoyu dinlettirmiyor, seyrettiriyor.

Bu oyun bizi bize kızarak kızdırarak değil gülerek güldürerek anlatıyor.

Frekanslarınızı hafta içi her akşam 16.00 ile 17.00 arasında 89.2 Alem Fm e programınızı da TİYATRO RADYOSU oyun programına göre ayarlayın.

Yazan: Mansur El Sabah
Yöneten: Barbaros Uzunöner
Oynayan: Mansur El Sabah

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT