Tiyatro Sporu

Tarihler: 24 Şubat 2018 Cumartesi ~ 24 Şubat 2018 Cumartesi 24 Şubat 2018 20:00

Yer: Sahne Beşiktaş

Ücret: - 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sinanpaşa Mah. Alabeyi sok. Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 259 10 45

E Posta: info@sahnebesiktas.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 24, 2018 ~ Şub 24, 2018
Sanat Yönetmenliğini Steve Jarand’ın yapacağı gösteri ile Keith Johnstone’un Tiyatrosporu’u dünyasına adım atın.

Uzun yıllardır Türkiye’de yaşayan, vokal doğaçlama alanında pek çok başarıya imza atmış doğaçlamacı ve eğitmen Martina Pavone; Türkiye’de doğaçlama tiyatro denince akla ilk gelen isimlerden biri olan, Doğaçlama Tiyatro Ligi’nin kurucusu, sunucusu ve eğitmeni Dilek Çelebi; on yıldan bu yana pek çok proje, festival ve gösteride yer almış, AZOT Topluluğu üyesi doğaçlamacı ve eğitmen K. Kıvanç Özdemir’in iş birliğiyle düzenlenen eğitim sonunda Sanat Yönetmenliğini Steve Jarand’ın yapacağı gösteri ile Keith Johnstone’un Tiyatrosporu’u dünyasına adım atın! 

Tiyatrosporu nedir?
TheatresportsTM Keith Johnstone’un yarattığı lisans hakları Kanada merkezli Uluslararası Tiyatrosporu Enstitüsü (International Theatresports Institute) tarafından korunan sanatsal bir doğaçlama tiyatro formatıdır. Format oyuncuları ve seyircileri eğlendirir ve eğitir. Görünüşte Amerikan güreşi gösterileri gibi hayali bir mücadele içeren takım odaklı tiyatro müsabakasıdır. Seyirci karşısında yarışmacılar kazanmaya kararlı gibi görünürler ama aslında amaç, doğaçlama becerileri, hikaye anlatımı ve destekleyici oyunlarla dinamik ve ilginç bir tiyatro gösterisi sergileme arzusudur. TheatresportsTM seyircileri harekete geçirip eğlendirirken, kahkaha, gözyaşı, spor müsabakası tarzında tezahürat, yuhalama, gaza gelme gibi tepkileri bir araya getirebilir.

Steve Jarand Kimdir?
1987 yılından beri dünya üzerinde pek çok festival ve gösteride sahne almış, aynı zamanda eğitim programlarıyla dünyayı dolaşmış Steve Jarand, Keith Johnstone’la kurduğu Mask Topluluğu ile de doğaçlama tiyatroya yeni bir soluk getirmiştir. Halen Uluslararası Tiyatrosporu Enstitüsü Yönetim Kurulu üyeliği yapmakta ve Keith Johnstone’un lisanslı formatları Theatresports™, Maestro Impro™ ve Gorilla Theatre™’ın önerilen eğitimcilerinden biri olarak yer almaktadır.

- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT