Tom and Jerry Musical

Tarihler: 04 Kasım 2018 Pazar ~ 04 Kasım 2018 Pazar 04 Kasım 13:00 - 04 Kasım 16:00

Yer: Mektebim Okulları Bahçelievler Kampüsü Konferans Salonu

Ücret: - 33.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2018 ~ Kas 4, 2018
Bir çok kişinin çocukluğunda heyecanla izlediği Tom ve Jerry efsanesi geri dönüyor.

Çocuklar için bir baş yapıt sizlerle!  

Boby amca, yoğun tempo çalışan bir hukukçudur.Yalnız yaşamaktadır.Yağmurlu bir gün evine geldiğinde garip olayların olduğunu fark eder.Yediği sandviç ve okuduğu gazete bir anda kaybolmuştur.Evde hayaletler olduğunu düşünen Boby amca , davetsiz misafire sürpriz yapmak için "Şaşkın" adında bir  köpek ile arkadaş olur.Polisler,Boby amca,Şaşkın ve Jerry bu garip olayı çözmek için  komik bir maceranın içerisine girerler...

45 dakika boyunca macera,komedi,kahkaha tufanına hazır olun.Güldürürken eğitici ögeler bulunduran gösteri, yılın en iyi çocuk-aile etkinlikleri arasındadır.

Okul öncesi ve İlköğretim seviyesi çocukların keyifle izlediği,komedi macera türündeki müzikal gösterinin biletleri tükenmeden alınız.

- Etkinlikte NUMARASIZ oturma düzeni bulunmaktadır.- Etkinlikte pdf bilet uygulaması vardır biletlerinizin çıktılarını yanınızda bulundurunuz.- Belirtilen saat etkinlik başlama saatidir.- Salona profesyonel kayıt cihazları alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT