Traptown

Traptown

Tarihler: 17 Kasım 2019 Pazar ~ 17 Kasım 2019 Pazar 17 Kasım 2019 14:00

Yer: UNIQ Hall

Ücret: 1. Kategori - 200.00 TL 2. Kategori - 133.50 TL 3. Kategori - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 17, 2019 ~ Kas 17, 2019
ULTIMA VEZ

Yönetim, Koreografi & Film: Wim Vandekeybus
Yaratım & Performans: Maria Kolegova, Tanja Marı́n Friðjónsdóttir, Kristina Alleyne, Sade Alleyne, Kit King, Flavio D’andrea, Alexandros Anastasiadis, Mufutau Yusuf
Metin: Pieter De Buysser
Öyküleme: Wim Vandekeybus & Pieter De Buysser
Music: Trixie Whitley & Phoenician Drive
Sahneleme: Gijs Van Vaerenbergh & Wim Vandekeybus / Ultima Vez
Hareket Asistanı: German Jauregui, Milan Herich & Máté Mészáros
Dramaturji: Jerry Killick, Angelo Dello Spedale & Anabel Lopez
Sanat Asistanı: Aı̈da Gabriëls
Işık Tasarımı: Nicolas Olivier & Wim Vandekeybus
Kostüm Tasarımı: Isabelle Lhoas
Kostüm Tasarımı Asistanı: Lieve Meeussen
Teknik Koordinasyon: Davy Deschepper
Ses Mühendisi: Bram Moriau
Sahne Yönetimi: Tom De With
Yapım: Ultima Vez
Ortak Yapımcılar: KVS (Brüksel) & C-Mine (Genk)
Desteğiyle: Tax Shelter Measure of The Belgian Federal Government, Casa Kafka Pictures Tax Shelter Empowered by Belfius

* Hiçbir hayvan zarar görmemiştir.

Festivalin favorisi olmaya aday gösterilerden biri de, dünyanın en önemli dans topluluklarından Ultima Vez’in baş döndürücü koreografisi TrapTown. 2004’te Blush ile festivali ziyaret ettiklerinde İstanbulluları kendilerine hayran bırakmayı başaran topluluk, bu defa Wim Vandekeybus’un yönetmenliğinde dans, film ve müziğiyle dikkat çeken bir gösteri ile sahnede olacak. 16, 17, 18 Kasım’da UNIQ Hall’daki gösterilerden birini mutlaka yakalayın.

İstanbul Tiyatro Festivali, Belçika merkezli Platform 0090 ve Flaman Kültür Bakanlığı arasındaki işbirliği sürüyor. Flaman Kültür Bakanlığı, bu yıl Belçika merkezli Ultima Vez ve Voetvolk isimli dans toplulukları ile Begüm Erciyas’ın işlerini destekliyor.

Yaklaşık 110’ sürer; ara yoktur.
İngilizce; Türkçe üstyazılı.

Gösteriye başlangıç saatinden en az 30 dakika önce mekânda hazır bulunmanızı ve güvenlik önlemleri nedeniyle, yanınızda el çantasından büyük çanta bulundurmamanızı önemle rica ederiz. Bavul ve büyük sırt çantaları mekâna ve vestiyere kabul edilmeyecektir.UYARI VE HATIRLATMALAR- Seyircilerimizin gösterilere vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz. Gösteriye geç gelen seyirciler salona alınmayacak, bilet iadesi yapılmayacaktır.- Gösteri sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır.- Önerilen gösteriler dışında 7 yaşından küçük çocukların gösterilere getirilmemesi rica olunur.- Öğrenci bileti alan seyircilerimizin kontrol için, geçerli öğrenci kimlik ya da belgelerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz.- Satın alınan biletler, gösterinin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez veya iade edilemez. İptal veya tarih değişikliği sonucunda yapılacak iade ve değiştirme işlemleri değişiklik duyurusunda belirtilen tarihe kadar gerçekleştirilmelidir.- Elde olmayan nedenlerle gösteri mekânlarında değişiklik olabilir. Festival yönetimi, yeni mekânda izleyicilerimizin bilet numaralarına en yakın yeri temin edecek bir oturma planı hazırlayacaktır. Mekân değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.- Elde olmayan nedenlerden dolayı gösteri programlarında değişiklik yapılabilir. Program değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.- Tüm gösteri mekânlarında sağlık ekibi ve ambulans hazır bulunmaktadır.- Bilet satış ve kullanım koşulları için lütfen okuyunuz: www.iksv.org/tr/bilet-satis-ve-kullanim-kosullari

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT