Üç Kuruşluk Mahalle Dersleri

Tarihler: 17 Nisan 2010 Cumartesi ~ 17 Nisan 2010 Cumartesi 17 Nisan 2010 Saat: 20.30 - Saat: 20:30

Yer: Tiyatro Maan

Ücret: 30 TL

Nereden Alınır: www.mybilet.com, Mybilet satış noktaları ve Tiyatro gişe

Adres: Süzer Plaza Askerocağı Cad. No:9 Gümüşsuyu, İstanbul Taksim İstanbul

Telefon: 0212 245 25 06

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 17, 2010 ~ Nis 17, 2010

Seyirciler, bu ilginç tiyatro akşamında oyuncularla iç içe olup, sıra dışı bir deneyim yaşayacaklar. Tiyatronun fuayesinden başlayarak yeraltı dünyasına giriş yapacak olan seyirciler, tüm oyun boyunca oyunun bir parçası olacaklar.

Beklenenleri kırmaya, önyargıların önüne geçmeye, sabrın ve inancın gücünü tiyatroyla birleştirerek birbirimizi yüreklendirmeye hoş geldiniz!

Lili, biricik kızımız! Geleceğimizin güvencesi! İris, kızımın evleneceği adamla âşk yaşamış bir yosma.
Selin, Emniyet Müdürü’nün kızı. Kızımın evleneceği adamın sevgilisi.
Dilenciler, en vicdansız ruhların bile nasıl ılımlatılacağı hakkında dersler verdiğimiz öğrencilerimiz. Baron, müessesimizi destekleyen terzimiz. Ve bendeniz Nemfia. Ünlü dilenci çetesinin işletmecisinin sevgili karısı.

Aşkın, ihtirasın, iktidarın, sahtekârlığın, ikiyüzlülüğün, ihanetin, korkunun ve sevginin aynı anda yaşandığı dünyamıza hoş geldiniz. İsterseniz bizi sevin, isterseniz sevmeyin, isterseniz bize kızın, isterseniz bize sarılın, ama ilk önce tanıyın.

Ötekileştirmelere meydan okuyarak “Biz de varız” diyebilmenin en kuvvetli ve barışçıl ifadesinin tiyatro sahnesinde gerçekleşebileceğine inanan Tiyatro Maan ekibi,sabrın ve inancın gücünü tiyatro çalışmaları ile birleştirerek beklenenleri kırıp, ön yargıların önüne geçerek ve farklılıklarımızla bir arada olabileceğimizi göstererek hem oyuncuları, hem de seyircileri yüreklendirmeyi amaçlıyor.

A Prodüksiyon yapımı olan,‘Üç Kuruşluk Mahalle Dersleri’nin yönetmenliğini de yapan Dilruba Saatçi oyunu Yılmaz Onay ile birlikte yazdı. Gül Tekcan, Sevgi Yılmaz, Gülden Ünlü, Didem Soylu, Atilla Gündoğdu, Barış Çelikkol, Sefa Yasin Erkaymaz ve Barbaros Şansal`ın rol aldığı oyunun müzikleri, Emre Dündar ve Murat Aygen`in imzasını taşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT