Uçurtmanın Kuyruğu

Tarihler: 13 Nisan 2010 Salı ~ 13 Nisan 2010 Salı 13 Nisan Saat: 20.30 - Saat: 20:30

Yer: Enka Oditoryumu

Ücret: 23,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Gişeleri, www.biletix.com ve Tiyatro Gişesi

Adres: Enka Sadi Gülçelik Spor Tesisleri, İstinye İstanbul İstinye İstanbul

Telefon: 0212 276 22 14–15 / 209

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2010 ~ Nis 13, 2010

22. ENKA Kültür Sanat Bahar Etkinlikleri; Savaş Dinçel Sahnesi Oyuncuları tarafından sergilenen “Uçurtmanın Kuyruğu” adlı beğenilen tiyatro oyununu, 13 Nisan 2010 Salı günü saat 20:30’da sahnesinde ağırlayacak!

İki yıl önce kaybettiğimiz değerli tiyatro ustası Savaş Dinçel’in yazıp yönettiği, Barış Dinçel’in sahne ve kostüm tasarımını üstlendiği “Uçurtmanın Kuyruğu”nda başarılı oyuncular Aykut Taşkın ve İlker Ayrık rol alıyor.

“Uçurtmanın Kuyruğu”; 1 Nisan 2007 tarihinde kurulan “Savaş Dinçel Sahnesi Oyuncuları” tarafından sahneleniyor. “Savaş Dinçel Sahnesi Oyuncuları”; kırk beş yıl boyunca hizmet verdiği Şehir Tiyatroları’ndan, doğum gününde emekliye ayrılan Savaş Dinçel’e, yakın arkadaşı Müjdat Gezen’in, kendi tiyatro binasında “Savaş Dinçel Sahnesi” adıyla bir salon yaptırarak hediye ettiği gün kuruldu.

Sahnelendiği ilk günden beri büyük beğeni toplayan “Uçurtmanın Kuyruğu”; baba baskısıyla büyüyen bir adamın, babasının ölümünün ardından intihar etmeye karar vermişken çocukluğu ve gençliğiyle yüzleşmesini, diğer kişiliğiyle çatışıp yeni bir kimliğe bürünüşünü konu alıyor. Babasının giydirdiği giysinin içinde hapsolan yaralı ruhuyla kendini, kendine mahkûm eden karakterin, ne yaşamaya gücü ne de ölmeye cesareti vardır. Hayatta, sonunu getirdiği tek şey olan mektubu cebinde dururken, çalan bir kapı her şeyi değiştirir…

22. ENKA Kültür Sanat Bahar Etkinlikleri’ne katılmak isteyen sanatseverler, her etkinlik öncesi saat 19.00’da Taksim – AKM önünden kalkacak ücretsiz servis ile etkinlik merkezine ulaşabiliyorlar. Etkinlik bitiminde ise, ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’ndan kalkacak servis, konukların Taksim – AKM’ye ulaşımını sağlıyor. Servisten yararlanabilmek için etkinliklerden en az iki gün önce ENKA ile bağlantıya geçerek rezervasyon yaptırılması yeterli.

Yazan-Yöneten: Savaş Dinçel
Yönetmen Yrd: Tarık Şerbetçioğlu
Reji Asistanı: Tülay Akın
Sahne - Kostüm Tasarımı: Barış Dinçel
Oynayanlar: Aykut Taşkın - İlker Ayrık

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT