Van Gogh

Tarihler: 20 Nisan 2012 Cuma ~ 20 Nisan 2012 Cuma 20 Nisan Saat: 20:30 - Saat: 20:30

Yer: KKM Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi

Ücret: Tam 34.00 TL - Ögrenci 24.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, KKM Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi

Adres: Bayar Cad. Buket Sok. No: 20/1 Kozzy AVM. Kat:2 Kozyatağı - İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 658 00 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2012 ~ Nis 20, 2012

Sevmek ve Çalışmak

Yaratılan renkler, çizgiler. İnsan doğasının neler yaratabileceğinin kanıtı.. Hissettiklerini kağıda aktarma yeteneği. Bu yeteneğin çok çalışarak geliştirilmesi… Hiçbir karşılık beklemeden çalışmak. Sadece sevmek, merak etmek. Bu yolculukta çekilen acılar, hüzünler, çatışmalar. Yaratılan yüzlerce eserin karşılığını görememek ve acılı yaşamın ardından acılı bir son… Ama tüm bunlardan duyulan o rengarenk haz…Van Gogh…

Sevmek ve çalışmak üzerine kurulu bir hayat hikayesi.. Bir portre…

Van Gogh Postacı Roulin’in portresini yaptıktan sonra “onun hakkında ne düşündüğümü aktarmak istedim” diyor…

Ben de bu müthiş ressamı sahneye taşıyorum ve soruyorum: “Onun hakkında ne düşündüğümü aktarmak istedim. Bilmiyorum, bilemiyorum başarabildim mi ?”

Hakan Gerçek

5 Mart 1964 yılında Eskişehir’de doğdu. Ortaöğrenimini doğduğu kentte tamamladıktan sonra, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nü bitirdi (1988). Bitirdiği bölümde 1988-1990 arasında Müşfik Kenter’in asistanlığını yaptı. 27 yıldır tiyatro yapan Gerçek, İstanbul Akademisi ve Akademi Kenter’de sahne dersleri de verdi.

1986 yılında “Nice Yıllar” adlı oyunla Kent Oyuncuları’na katıldı. “Bir Şey Yap Met”, “Küçük Mutluluklar”, “Yalnızlığın Oyuncakları”, “Ver Elini Broadway”, “Nalınlar”, “Sırça Kümes”, “Fehim Paşa Konağı”, “Eşekdağın Sevdalısı”, “Oyunun Oyunu”, “Sesler, Ziller, Bizler”, “İnishmorelu Yüzbaşı, “Anna Karenina”, “39 Basamak” Kent Oyuncuları’nda oynadığı oyunlardan bazılarıdır. Aynı tiyatroda, “Görünmez Dostlar” adlı gençlik oyununu sahneye koydu.

“Çıplak Ayak” ile Avni Dilligil, “Sırça Kümes” ile Lions, “İnishmorelu Yüzbaşı” ile Afife En İyi Erkek Oyuncu ödüllerini kazanan Hakan Gerçek, çeşitli televizyon dizilerinde rol aldı; seslendirme yaptı ve şiir dinletilerine katıldı.

Yazan: W. Gordon Smith
Çeviren: Ülkü Tamer
Oynayan & Yöneten: Hakan Gerçek
Sahne Tasarımı: Nurullah Tuncer
Işık Tasarımı: Cem Yılmazer
Kostüm - Aksesuar: Aslı Ataseven
Video Tasarımı: Doğuş Bitecik
Müzik: aria
Vokal: Oya Küçümen

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT