Vasiyet

Tarihler: 22 Şubat 2012 Çarşamba ~ 22 Şubat 2012 Çarşamba 18 Ocak, 09-22 Şubat 2012 Saat: 20:30 - Saat: 20:30

Yer: Göztepe Halis Kurtça Kültür Merkezi

Ücret: Tam: 30 TL, İndirimli: 20 TL

Nereden Alınır: Mybilet ve Göztepe Halis Kurtça Kültür Merkezi Gişe

Adres: Ressam Salih Ermez Caddesi Gözcübaba Merdivenköy Kadıköy Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 357 28 36

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 22, 2012 ~ Şub 22, 2012

Kurgusuyla ve Harika Kadrosuyla Göz Dolduran Oyunu Sololuksuz İzleyeceksiniz Bu oyunda, iki kardeşin hayatı, gerçirdikleri travmaların sonuçları gösteriliyor.

Psikolog olan erkek kardeşin, rock müziğe gönül vermiş abisi ve arkadaşlarına karşı mücadelesini göreceksiniz. Erkek kardeşin mesleği gereği abisinin ve arkadaşlarının kendisiyle neden konuşmadıklarını merak edince ortalık karışıyor. Bu durum zaman zaman çok komik, yüksek gerilim, ve birazda göz yaşına neden oluyor.

Entrikalarla dolu oyunun her anı sürpriz gelişmelerle seyirciyi şok ediyor. Beklenmedik bir finalle seyirciyi şaşırtıyor. Kurgusu ve oyuncu performanslarıyla seyircinin beğenisini kazanan Vasiyet değişik tarzıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Matematiği sevenlere tavsiye edilir.

Yazan - Yöneten: Murat Akgün
Oyuncular: Taner Açıkgöz, Enis Boztepe, İzgen Diper, Sebnem Kartal, Hande Melek, M.Gökhan Ahi, Bahar Güdücü ve Cihan Alkan.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT