Yalancı Aranıyor

Tarihler: 07 Haziran 2012 Perşembe ~ 07 Haziran 2012 Perşembe 7 Haziran Saat: 20:30

Yer: Tiyatro Karnaval

Ücret: 15,00 TL

Nereden Alınır: www.mybilet.com ve Tiyatro Karnaval

Adres: Ortaklar Cad.Bahçeler Sokak No:20 Efehan Mecidiyeköy İstanbul

Telefon: 0212 347 44 80

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haz 7, 2012 ~ Haz 7, 2012

"Bir milletvekili kariyerindeki çok önemli bir eksikliği fark eder: Yalan söyleyememektedir. Bu sebeple seçimden önce vaad ettiği şeyleri bekleyen seçmenleri onu sıkıştırmaktadır. O da bu eksikliği seçmenleri oyalayacak, onların gönlünü hoş tutacak bir özel kalem müdürü bularak gidermek ister.

Kısa sürede hem seçmenlerin gönlünü alan hem de milletvekilinin hayatını değiştiren Yalancı nın yalanları bir süre sonra ev halkının tepkisini çekmeye başlar ve işler içinden çıkılmaz bir hal alır... Günümüz politik yalanlarına da göndermeler yapan oyunda kimin yalancı kimi dürüst olduğunu çözmek çok zor!"

Yazan: Dimitri Psathas
Yönetmen: Can Törtop
Oyuncular: Cihan Aksoy, Çiğdem Şimşek, Doğan Uğurluay, Emel Abolafya, Gülşah Ergun, Oğuz Ergun, Rabia Kaymas, Şakir Gergingöz

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Çok güldüm, harika bir oyun emeğinize sağlık :)
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT