Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz

Tarihler: 30 Ağustos 2021 Pazartesi ~ 30 Ağustos 2021 Pazartesi 30 Ağustos 2021 20:00

Yer: Ankara Yeni Sahne

Ücret: 1. Kategori - Tam 112.00 TL - Öğrenci 82.00 TL 2. Kategori - 56.50 TL - Balkon

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 30, 2021 ~ Ağu 30, 2021
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz oyunu 30 Ağustos'ta Ankara Yeni Sahne'de sahnelenecek.

"Asri Şehir Cezaevi mahkumlarının kaldığı küçük bir koğuşta, mahkumlar aralarındaki Yaşar Yaşamaz’ın hayatını oynamaya karar verirler. Hapishane müdürünün izni ile dışardan oyunu yönetmesi için yönetmen Metin Zakoğlu ile anlaşırlar. Metin Zakoğlu mahkumlar arasından seçtiği kişilerle provaya başlar,fakat kadınlar koğuşundan özel izinle provaya katılan Ayşe rolünü oynayacak oyuncu ortalığı karıştırır,tüm mahkum oyuncular bu güzel kadın mahkuma aşık olup onun için kavgaya tutuşunca Cezaevi yönetimi oyuncu diye seçilen mahkumları tek tek hücrelere kapatır, oyun tarihi ve saati gelmiş çatmıştır ve Metin Zakoğlu'nun aklına şaheser bir fikir gelir, Yaşar yaşamaz'ı kendisi tek başına oynayacak bütün diğer rolleri de üstelik tipten tipe girerek canlandıracak sıkıştığı yerde oyuna canlı bağlanan seyircilerden yardım alacaktır .Oyun başlar ve bu oyunda da kim oyuncu kim seyirci kim Yaşar kim Yaşamaz birbirine karışır. Metin Zakoğlu’nun akılcı bir metotla sahneye koyduğu Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz adlı oyunu bugüne kadar hiç kimse sadece tek kişiyle ve böyle bir yorumla sahneye taşımadı. Seyirciler seyirci mi, oyuncu mu, oyuncular oyuncu mu, mahkum mu yoksa kendileri mi gelin bunu hep beraber izleyerek öğrenelim. Siz de oyunun bir parçası olmaya hazırsanız bu eğlenceli komediyi kaçırmayın! 

Yazan: Aziz Nesin 
Yöneten-Dramaturji: Metin Zakoğlu 
Müzik: Şükrü Toprak 
Dekor-Kostüm: Tuğba Zakoğlu 
Işık-Müzik: Emre Altay 
Oyuncular: Metin Zakoğlu

- Öğrenci indirimi 1. kategori için geçerlidir. - Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.- Katılımcılar/izleyiciler alana girerken muhakkak maske takmalı ve oyun süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılmalıdır.- Sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan oturma düzeni ile etkinlik gerçekleşecektir.- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarını değiştirme hakkını saklı tutar.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT