Yeni Dönem Türkiye Sineması

Tarihler: 03 Şubat 2017 Cuma ~ 03 Şubat 2017 Cuma 03 Şubat 2017 19:00

Yer: ikincikat

Ücret: - 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Karaköy Emekyemez Mah. Sarı Zeybek Sok. Demirci Fettah Çıkmazı No:2 Kat: 2 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 3, 2017 ~ Şub 3, 2017
Sinema ve Psikoloji Atölyesi, 'Yeni Dönem Türkiye Sineması ve Karakterlerin Öyküleri'yle 3 Şubat'ta ikincikat'ta...

"Sinema ve Psikoloji Atölyeleri'nde bu hafta konumuz; "Yeni Dönem Türkiye Sineması ve Karakterlerin Öyküleri". Türkiye Sineması'nda kahraman odaklı filmlere yönetmenler ışığında getirilen yeni soluğu konuşmayı hedefleyen programımızda son dönem sinemamızdan iki film konuşulacak. Mavi Dalga ve Nefesim Kesilene Kadar'ın izinde, kahramanların bakış açısının masaya yatırılacağı program ayrıca Mavi Dalga filminin yönetmenlerinden Zeynep Dadak’ı, oyuncularından Ayris Alptekin ile Nazlı Bulum'u ve Babamın Kanatları filminin yönetmeni Kıvanç Sezer’i de misafir edecek."

İncelenecek filmler: Mavi Dalga (2013), Babamın Kanatları (2016)

Bilgi için: 0545 462 45 28
Moderatörler: Ceren Boz- Sezen Sayınalp

Ceren Boz kimdir?
Marmara Üniversitesi Sinema Bölümü'nden mezun oldu. Çeşitli sinema dergilerinde yazıları yayınlandı. Şahika Tekand Studio Oyuncuları'nda oyunculuk üzerine çalıştı. Farklı disiplinler üzerine yerli ve yabancı bir çok sanatçıyla eğitimlere katıldı. Sinema üzerine uzun süre eğitmenlik yaptı. Çeşitli oyunlarda oyunculuğun yanı sıra oyun yazarlığı yapmaktadır. Halen İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümü'nde doktora programına devam etmektedir. Sezen Sayınalp kimdir? Bahçeşehir Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmasının ardından sinema çalışmaları ile yakından ilgilenen Sezen psikoloji içerikli çeşitli dergilerde çalışmıştır ve Fil’m Hafızası Online Sinema platformunda yazıları yayınlanmıştır. Toçev’de çalıştığı dönemlerde Çocuk ve Ergen Psikolojisi konularında gözlem yapma fırsatı bulmuştur. Art Yayın Grubu’nun bir diğer dergisi olan Psikesinema’ya yazılarıyla katkı sağlamaktadır. Sinema ve psikoloji tutkusunun birleştiği kariyerine Bahçeşehir Üniversitesi’nde Sinema ve Televizyon yüksek lisans programı ile devam etmektedir.

- Seyircilerimizin oyun başlama saatinden 20 dakika öncesinde mekanda hazır bulunmaları gerekmektedir.- Oyun başladıktan sonra salona seyirci alınmaz.- Oyun sırasında cep telefonu, kayıt cihazı kullanmak yasaktır.- Satılan bilet geri alınmaz, değiştirilmez.- ikincikat, gerektiğinde oyun düzeninde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT