Yüzsüz Kabare

Tarihler: 04 Kasım 2020 Çarşamba ~ 04 Kasım 2020 Çarşamba 20:30

Yer: Aqua Florya Hayal Kahvesi

Ücret: Biletler 2 - 3 ve 4 kişilik olarak satılmaktadır.1. Kategori - A1 - A10 Bistro : 101.00 TL (Kişi Başı)2. Kategori - A11 - A25 Bistro: 78.50 TL (Kişi Başı)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Yeşilköy Halkalı Cd.Şenlikköy Mahallesi Florya İstanbul

Telefon: 05324520102

Web: https://www.hayalkahvesi.com.tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2020 ~ Kas 4, 2020
Müzik ve eğlencenin buluştuğu Yüzsüz Kabare sizlerle buluşmaya hazırlanıyor.

"Türkiye'de ilk defa uygulanacak müzikal bir formattır. Projede Tuna Orhan, Şebnem Õzinal, konuk sanatçı Aydilge ve on kişilik özel müzikal orkestramızdan oluşan bir kadro bulunmaktadır.  

Değişmeyen tek şeyin her şeyin değiştiği bir dünyada yaşıyoruz. Artık sayılar, rakamlar, pozitif kuri döviz kuru her şey her gün hatta her an değişirken, biz bu değişime uymamak, sürüye katılmamak hatta mümkünse hiç uğramamak için 'Yüzsüz' olmaya karar verdik. Tabi bir de kendimiz gibi 'yüzsüz'lerden oluşan bir orkestra kurduk. Maistromuz en yüzsüz olanımız. En çok onun sesi çıkıyor; ama bu arada muhteşem bir repertuvarı var. Kısacası 'Yüzsüz Kabare'de eğlence var, müzik var..."

Bilet Fiyatları:

* Biletler 2 - 3 ve 4 kişilik olarak satılmaktadır.1. Kategori - A1 - A10 Bistro : 101.00 TL (Kişi Başı)2. Kategori - A11 - A25 Bistro: 78.50 TL (Kişi Başı) -

Önemli Notlar:

- 18 yaş sınırı vardır.- Misafirlerimize tesise girişte, temassız ateş ölçümü uygulanmaktadır. 38 dereceden yüksek ateş ölçümlerinde, misafirlerimiz işletmeye alınmayarak bir sağlık kuruluşuna başvurması için uyarılmaktadır.- Misafirlerimiz tesis girişlerinde bulunan el antisteptikleriyle ellerini temizledikten sonra içeriye giriş yapabilmektedir.- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.- PDF bileti uygulaması vardır. Biletinizi telefonunuza indirmeyi unutmayınız.- Etkinlik numarasız oturmalı bistro düzenindedir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT