Zehirli Sarmaşık

Tarihler: 05 Aralık 2016 Pazartesi ~ 05 Aralık 2016 Pazartesi 05 Aralık 2016 20:00

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi A Salonu

Ücret: - Tam 39.50 TL Öğrenci 24.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bağdat Cad. Haldun Taner Sok. No:11 CADDEBOSTAN Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 467 36 00 - 0216 467 25 68

Web: http://www.ckm.gen.tr

E Posta: info@ckm.gen.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 5, 2016 ~ Ara 5, 2016
"Zehirli Sarmaşık" 2016-2017 sezonunda 5 Aralık'ta Caddebostan kültür Merkezi'nde...

Atölye Tiyatrosu Alternatif Sahne de Savaş Mutlu’nun uyarladığı Zehirli Sarmaşık oyununu sahnelemeye başlıyor. Kara komedi tarzındaki oyunu Savaş Mutlu yönetti. Şüphesiz her yönetmen kendi dünya algısına göre bir eseri yorumlar. Ötenazi gibi dünyada son yıllarda konuşulan bir konuya da gönderme yapıyor Zehirli Sarmaşık adlı oyun.

Walter Bryce (Turgay Atalay), 40 yaşlarında yazın dünyasında başarılı işlere imza atamamış biridir. Karısı yaşamak istemediğini, bu dünyada mutsuz olduğunu sıkça dile getirmektedir. Mutsuz giden bu evlilik sekreteri Angie'yle (G. Ada Karaca) aralarında bir ilişkiye yol açar. Karısı Celia (Arzu Suriçi Kireççi) zengin bir kadındır. Walter bu zenginlikten olmak istemediği için onu terk etmeyi düşünmez. Tek çare vardır onun ortadan kalkması. Bu olay öyle gerçekleşmelidir ki, geride suçlanacak kimse olmasın. Müşterilerine doğal yollardan, fazla acı çekmeden ölme garantisi veren Exodus firması aranır. Angie, yaptığı telefon konuşmasında Celia Bryce olduğunu, ölmek için zehiri istediğini söyler. Oyun Exodus firmasının çalışanı Vincent'ın (O. Toprak Bayraktutan) üzerinde pardösü ve elinde tıbbi malzemelerin olduğu çantasıyla Bryce'ların evlerine gelmesiyle başlar.

Zehir satıcısı Vincent, Çin lokantısının üst katında oturmaktadır. Üzerine sinmiş yemek kokusundan bahseder ama haddinden fazla şık giyimlidir. İlk görünüş itibariyle insanda güven uyandırır. Dikkatsiz biri olduğunu sahneler ilerledikçe anlarız. Oyundaki ilk çelişkili sahne öldürme meraklısı biri olmadığı halde Vincent'in eve geldiği ilk beş dakikada ölmek isteyen kişinin Walter Bryce sanması ve kadehine zehiri boşaltması. Sonraki sahnelerden birinde de Angie'yı Bayan Bryce sanıp zehirlemeye deneyecektir. Yaptığı hizmet karşılığında ücretin duruma göre yükseleceği söylemesinden paragöz olduğunu sanıyoruz. Fakat pek öyle gözükmüyor.

Withers (Tuncay Tarhan), oyunun en renkli kişisi olarak kapıdan ilk içeri girdiği andan itibaren dikkatleri üzerine çeker. Dini yardım derneğinden geldiğini ve hayatın yaşamaya değer olduğunu anlatarak, kendisini aradığını sandığı Bay Bryce'ı intihar fikrinden caydırmaya çalışır. Ölmek isteyenin Bayan Bryce olduğunu öğrendiğinde onunla konuşmak ister. Vincent ile konuşmaları kafasını karıştırır, kendi evliliğiyle ilgili şüpheye düşmesine sebep olur.

- Etkinliklerde 7 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT