Aysu Çöğür - 4. Dünya

Tarihler: 22 Mayıs 2014 Perşembe ~ 22 Mayıs 2014 Perşembe 21:30

Yer: Alt.

Ücret: 1. Kategori - 18.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tomtom Mah. İstiklal Cad. Acara Sk. No:5/B Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67-68

Web: http://http://www.altnokta.com

E Posta: info@tomtomsokak.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 22, 2014 ~ May 22, 2014

Etno-caz, funk, neo-soul, trip hop ve deneysel caz tınılarını bir araya getirerek performanslar sergileyen Aysu Çöğür, 22 Mayıs'ta Alt'ta...

Aysu Çöğür, Avustralya’da Victoria Üniversitesi’nin Güzel Sanatlar Dans ve Tiyatro Bölümünde eğitim almasının ardından 2003 yılında ilk grubu “Funk The Distance”ı kurdu. 2006 yılında kurduğu “Aysu Souls” isimli tamamen kadın sanatçılardan oluşan grubunda, doğu makamlarıyla cazı bir araya getirdi. ‘Aysu Souls’ Avustralya çapında düzenlenen AACA National Band Competition ve Nova FM yarışmalarında birincilik elde etti. “Trio Baklava” grubunda ise Balkan müzikleri ve Flamenko üzerine çalıştı. 2005’te caz ve müzik bilgisini geliştirmek amacıyla Victorian College of the Arts da müzik eğitimine başladı.

2009 yılında, “Aysu Proje” isimli ilk EP’si yayınlandıktan sonra Melbourne ve Avustralya çevresinde turnelere çıkarak, dünyaca ünlü sanatçılarla çeşitli uluslararası etkinliklerde yer aldı. Gotan Project, Duoud, Cirque du Soleil, Ömer Faruk Tekbilek, Groove Armada, Natacha Atlas, Sister Bliss (Faithless) ve prodüktör Smadj gibi grup/müzisyenlerle olan çalışmaları, Aysu’nun müziğe daha farklı bir tutkuyla yaklaşmasını sağladı.

2009 yılına gelindiğinde Aysu, Türkiye’ye yerleşip kendine ait kompozisyonlarının üzerinde çalışmaya başladı ve kısa bir süre ardından ‘Aysu Çöğür: 4. Dünya’ grubunu kurdu. Bazen grubu ile bazen de tek başına; loop/effekt pedalı ve vurmalı enstrümanlar eşliğinde sahne alıyor.

2010 yılından bu yana İstanbul, Ankara, İzmir ve bunun yanı sıra İspanya ve İtalya’da farklı projelerle performanslar sergiliyor.

Aysu Çöğür: Vokal/ Loop & effects
Barış Büyükyıldırım: Klavye
Çağatay Brakin: Bas
Baran Yıldız: Davul

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarını değiştirme hakkına sahiptir.
- Organizasyon şirketi, programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT