Bach Before & After - Konstantin Lifschitz

Tarihler: 02 Haziran 2014 Pazartesi ~ 02 Haziran 2014 Pazartesi 20:30

Yer: Neve Şalom Sinagogu

Ücret: 1. Kategori - 133.00 TL 2. Kategori - 100.00 TL 3. Kategori - Tam 78.00 TL Öğrenci 48.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 2, 2014 ~ Haz 2, 2014

Rus ekolünün efsane piyanisti Konstantin Lifschitz, Bach Before & After için sezonun son konserinde Beethoven’dan Diabelli Varyasyonları’nı 2 Haziran'da Neve Şalom Sinagogu'nda çalıyor.

Hakan Erdoğan Prodüksiyon'un, Bach Günleri'nin bir uzantısı olarak 2011'den beri periyodik olarak düzenlediği Bach Before & After serisi, İstanbul'un en renkli ve prestijli tematik etkinliklerinden olmaya devam ediyor. Usta müzisyenleri ve klasik müzik tutkunlarını özgün mekanlarda bir araya getiren konserlerin bu seneki sezon finalini, efsane piyanist Konstantin Lifschitz yapıyor. 

Bu eşsiz müzik ziyafetinin ev sahipliğini, büyüleyici ortamı ve mimarisiyle Neve Şalom Sinagogu yapıyor. Tarihi sinagog, böylesi bir etkinliğe ilk defa kapılarını açıyor. ??Konser öncesi Çay Vakti ise, izleyicilerimizin benzer zevk ve ilgi alanlarını paylaşan diğer misafirler ile buluşabileceği ve konsere kadar sürecek bir zaman dilimi. Burada çay ve pasta ikramı yapılacaktır. ??Bach Before & After her anından zevk alınan özel, benzersiz ve ayrıcalıklı bir deneyim... Müdavimlere, müzikseverlere ve alışılmışın dışında bir sanat etkinliğine katılmak isteyenler için benzersiz bir örnek.

Konstantin Lifschitz

Ukrayna doğumlu Rus piyanist Konstantin Lifschitz, saygıdeğer Gnessin Special Middle School of Music’e girdiğinde beş yaşındaydı. Rus Kültür Fonu’nun verdiği burs ile Paris, Münih ve Milano’da çalan çocuk dahi,  ardından Moskova’da Moscow Virtuosi ile solist olarak sahnedeydi. Uzun bir Japonya turunu tamamladıktan sonra ise Monte Karlo’da Orchestra Philharmonique de Monte Carlo ile çaldı. Böylesi zengin bir müzikal geçmişe eriştiğinde henüz 13 yaşında olan Lifschitz, Russian Academy of Music’de verdiği resital ile kariyerinin dönüm noktasını yaşamış oldu. Dinleyicilerden aldığı inanılmaz yorumlar sonrasında, artık efsane Rus piyanistlerinin arasındaki yerini almaya hazırdı. 1994 mezuniyetinde verdiği resitalde çaldığı Bach’ın Goldberg Varyasyonları, Denon Records tarafından kaydedildi ve Grammy Ödülleri’ne aday oldu. 1995’te Londra’da Royal Academy of Music’de eğitimine devam eden dahi piyanist, Wigmore Hall (Londra), Verdi Hall  (Milano) ve Le Domaine Forget (Kanada)’da konser verdi. Aynı sene German Echo Classic Record Ödül’ünün sahibi oldu.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT