BİFO - Maxim Vengerov

Tarihler: 29 Haziran 2013 Cumartesi ~ 29 Haziran 2013 Cumartesi Saat: 20:00

Yer: Aya İrini Müzesi

Ücret: 6. Kategori - 375.00 TL (Tam) 1. Kategori - 275.00 TL (Tam) 2. Kategori - 220.00 TL (Tam) 3. Kategori - 168.00 TL (Tam) 5. Kategori - 34.00 TL (Öğrenci)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Aya İrini Müzesi gişe

Adres: Topkapı Sarayı 1. Avlu Sultanahmet Fatih İstanbul

Telefon: 0212 528 45 00

Faks: 0212 512 54 74

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 29, 2013 ~ Haz 29, 2013

BİFO & Maxim Vengerov
29.06.2013
Aya İrini Müzesi

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası
Sascha Goetzel: Şef 
Maxim Vengerov: Keman

Mikhail Glinka
Ruslan ve Ludmilla Uvertürü

Antonin Dvorak
Keman Konçertosu, La minör, Op. 53

Richard Strauss
Böyle Buyurdu Zerdüşt

Ara dahil 90’ sürer.

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın sürekli orkestrasıdır.

Uzun yıllardır müzik dünyasının zirvesindeki Maxim Vengerov, birkaç yıllığına ara verdiği solistlik kariyerine geçen yıl döndüğünde konser salonlarında büyük heyecan ve sevinçle karşılandı. Sanatçı, festivalin konuğu olarak karizmatik şef Sascha Goetzel yönetiminde Türkiye’nin en iyi senfonik topluluğu Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nın eşliğinde kapanış konserine imzasını atacak. Keman çalmaya beş yaşında başlayan ve Grammy dahil pek çok prestijli ödül kazanan Maxim Vengerov dünyanın en önemli orkestraları eşliğinde tüm önemli müzik merkezlerinde çaldı ve keman repertuarının en büyük eserlerini kaydetti. Rus ekolünün önde gelen temsilcilerinden kabul edilen Vengerov, yaratıcılığını ifade etmenin yeni yollarını aramayı hep sürdürdü; akıl hocası Mstislav Rostropovich'in izinden giderek duyarlılığını ve mükemmel müzisyenliğini şeflik alanında da kullandı. Sanatçı Mariinsky Tiyatrosu Orkestrası, Verbier Festival Orkestrası, Bergen Filarmoni, Krakow Sinfonietta gibi önemli orkestraları yönetmekte. Müzikal dehanın sınırlarını zorlamaktan hoşlanan Vengerov farklı müzik stillerine ilgi duymakta, barok, caz ve rock müzikten de esinlenmekte. Çeşitli sosyal projelere de öncülük eden Maxim Vengerov, 1997 yılında UNICEF İyi Niyet Elçisi seçilen ilk klasik müzik sanatçısı oldu. Bu konserde Vengerov'a Lang Lang, Renée Fleming, Juan Diego Florez, Hilary Hahn gibi ünlü solistlerle konserler veren BİFO eşlik edecek. Müzik festivali yine görkemli bir konserle kapanıyor.

- Siyah, Beyaz, Kırmızı Lale Kart üyelerine 2 bilet limiti vardır.
- Sarı Lale Kart üyelerine 1 bilet limiti vardır.
- Konsere geç gelen izleyiciler, sadece ilk alkış esnasında içeri alınır. İlk alkışı kaçıran izleyiciler konser arasını beklemek zorundadır. Ara olmayan konserlerde geç gelen izleyiciler salona alınmayacaktır.
- Konser sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır.
- Konserlere 7 yaşından küçük çocukların getirilmemesi rica olunur. 7 yaş ve üzeri çocuklar için bilet alınması gerekmektedir.
- Satın alınan biletler, konserin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez veya iade edilemez. İptal veya tarih değişikliği sonucunda yapılacak iade ve değiştirme işlemleri değişiklik duyurusunda belirtilen tarihe kadar gerçekleştirilmelidir.
- Elde olmayan nedenlerle konser mekânlarında değişiklik olabilir. Festival yönetimi, yeni mekânda izleyicilerimizin bilet numaralarına en yakın yeri temin edecek bir oturma planı hazırlayacaktır. Mekân değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.
- Elde olmayan nedenlerden ötürü konser programlarında değişiklik yapılabilir. Program değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.
- Tüm konser mekânlarında sağlık ekibi ve ambulans bulunmaktadır.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Unhandled Exception.
SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1064 syntax error, unexpected $end, expecting FTS_TERM or FTS_NUMB or '*'
You can find the error back in the log.