Birol Giray (BeeGee) - Ayse Hatun Önal (Single Galası)

Tarihler: 16 Mart 2013 Cumartesi ~ 16 Mart 2013 Cumartesi 22:00

Yer: Refresh The Venue

Ücret: Vip - 75.00 TL Normal - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Refresh The Venue gişe

Adres: Maslak Mahallesi, AOS 52. Sokak No:12/1 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 346 20 60

Faks: 0212 346 20 61

Web: http://http://www.re-fresh.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2013 ~ Mar 16, 2013

Türkiye’nin ilk ve tek single galası, Birol Giray'ın Ayşe Hatun Önal ile yaptığı son çalışma "Sen ve Ben" için 16 Mart Cumartesi gecesi muhteşem bir parti ile gerçekleşiyor.

Geçtiğimiz haftalarda "Burn Rail Jam" etkinliğinde ilk defa birlikte sahne alan, verdikleri performans ile binlerce müzikseveri dans ettirmeyi başaran Birol Giray (BeeGee) ve Ayse Hatun Önal, yeni parçaları "Sen Ve Ben"in galası için sahne alıyor.

İkilinin "Sen ve Ben" için çekmiş olduğu video-klip'in de ilk gösteriminin yapılacağı bu muhteşem gece Birol Giray’ın (BeeGee) enerjisi yüksek setiyle devam edecek. BeeGee'nin bugüne kadar yaptığı birçok prodüksiyon arasında ilk Türkçe çalışması olan Ayşe Hatun Önal'ın sıcak sesiyle süslenmiş "Sen ve Ben" büyük beğeni toplayarak Türkiye Müzik Ödülleri'nde "En iyi Single" ve "En iyi Şarkı" dallarında aday adayı olarak gösterildi. İstanbul'un ilk ve tek single galası olacak olan bu gecede yönetmenliğini Muammer Koçak ve Çağan Okuyan’ın üstlendiği Birol Giray (BeeGee) feat. Ayşe Hatun Önal "Sen Ve Ben" parçasının klibinin ilk gösterimi dev ekranda gerçekleştirilecek. Birol Giray ve Ayşe Hatun Önal’a bu gecede FG 93.7’nin genç yeteneklerinden Nurettin Çolak eşlik edecek.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış 21:00

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT