Carlprit

Tarihler: 30 Mart 2013 Cumartesi ~ 30 Mart 2013 Cumartesi

Yer: 360istanbul East

Nereden Alınır: 360istanbul Gişe

Adres: Caferağa Mah. Albay Faik Sözdener Cad. No: 31 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 542 43 50 - 51 / 0530 789 0 360

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2013 ~ Mar 30, 2013

360East Moda, dünyaca ünlü yıldızların performanslarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. "Evacuate the Dancefloor” ile başlayan müzik macerasına “One Million”, “Fiesta” gibi hitlerle devam eden Carlprit, 30 Mart Cumartesi gecesi 360East Moda’da hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

En çok “Fiesta” parçasıyla dans edip, “One Million”u keyifle dinledik... 2009 yılında "Evacuate the Dancefloor” ile tanımaya başladığımız Zimbabve doğumlu Carlprit, sadece müziğiyle değil enerjisi ve sempatisiyle de her geçen gün tüm dünyadaki hayran sayısını arttırmaya devam ediyor. Aynı zamanda aktörlük yapan ve şarkı sözü yazarı olan Carlprit, tüm yeteneklerini birleştiren canlı performanslarıyla tüm dünyada büyük beğeni topluyor. Şimdi ise 360East Moda’da sergileyeceği performansın heyecanını yaşatıyor.

Cascada, Alexandra Stan ve Laurent Wolf gibi ünlü isimler ile ortak projelere imza atan Carlprit’in ilk çıkışı, 2009 yılında Cascada’nın hit single’ı "Evacuate the Dancefloor" oldu. Dünya müzik listelerinde hit 20 parça arasına giren, İngiltere ve Hollanda’da 1 numaraya yerleşen bu single ile Carlprit, Amerika Billboard listelerindeki ilk Zimbabve asıllı sanatçı olarak ön plana çıktı.

Çok genç yaşta müzik kariyerine başlayan Carlprit, 2000 yılında Almanya’ya yerleşerek çalışmalarına hız verdi. Daha sonra Los Angeles eğlence dünyasının kapılarını aralayan genç sanatçı, sayısız single ve albüme imza attı. Alexandra Stan ile birlikte çıkarttıkları “One Million” parçası Amerika ve tüm dünyada büyük beğeni topladı. Fiesta ise Türkiye’de ilk çıktığı günden beri herkesi dans ettiren parçaların başında geldi. Euro Pop ve R&B tarzlarını başarıyla birleştiren Carlprit ile buluşma, 30 Mart Cumartesi gecesi, 360East Moda’da...

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT