Cemil Demirbakan

Tarihler: 28 Mart 2013 Perşembe ~ 28 Mart 2013 Perşembe Saat: 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mask Live Music Club gişe

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38 - 0530 766 99 78

Web: http://http://www.masklive.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 28, 2013 ~ Mar 28, 2013

Cemil Demirbakan 1971 yılında Ankara’da doğdu. İlk ve orta öğrenimlerini Ankara’da tamamladıktan sonra, üniversite eğitimini yine Ankara’da, Gazi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünde yaptı.

Küçük yaşlarından itibaren müziğe büyük ilgi duyan ve amatör müzik gruplarında şarkıcılık yapan Cemil Demirbakan’ın çocukluk hayallerinden olan sahne deneyimi 1988 yılında, üniversite öğreniminin ilk yılında gerçekleşti. Sanatçı amatör müzik kariyeri boyunca “Sıkoçbrayt Kardeşler”, “Cornflakes” gibi gruplarda vokalist olarak sayısız konsere ve bar performansına imza attı. 2004 yılında kurulan “Yüksek Sadakat” grubunun vokalistliğini üstlenen ve bu grupla beraber bir çok ödül kazanan Cemil Demirbakan 2007 yılında Yüksek Sadakat ile yollarını ayırıp solo çalışmalarına hız verdi. Bu dönemde Meyra, Zeynep Casalini gibi isimlerle düet yaparak, “Dinle Sevgili” adlı dizinin şarkısını seslendirerek hayranlarından uzak kalmayan sanatçı, solo albümü ve müzik kariyeri için hayatında büyük bir değişikliğe imza attı.

Uzun yıllar üst düzey firmalarda yöneticilik pozisyonlarında çalışan Cemil Demirbakan, 2012 yılında iş hayatından ayrılarak sadece müziğe yöneldi ve ilk solo albümü için Sony Music ile anlaştı. 2012 yazının başlarında, ilk albümünün çıkış şarkısı olarak “Aşk Diye Buna Derler” adlı eseri radyolar ve dijital platformlar aracılığı ile müzikseverlerle paylaşan sanatçı, enerjisiyle dikkat çeken şarkıya “80’ler” konseptli bir klip de çekti ve şarkı beğeniyle karşılandı.Albümün ikinci klibini ise “Bıraktın” adlı şarkıya çekti.

2012 yılının Ağustos ayında Cemil Demirbakan’ın, Karışık Kaset adını verdiği ilk solo albümü Sony Music etiketiyle raflardaki yerini aldı.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT