Dört x Dört

Tarihler: 15 Ekim 2014 Çarşamba ~ 15 Ekim 2014 Çarşamba 22:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 1. Kategori - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Hayal Kahvesi-Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han, No:19 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Faks: 0212 292 78 37

Web: http://http://www.hayalkahvesibeyoglu.com

E Posta: info@hayalkahvesibeyoglu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2014 ~ Eki 15, 2014

Arada Bir şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken Dört x Dört, son albümüyle 24 Eylül ve 15 Ekim gecesi Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde şarkılarını hep bir ağızdan sizlerle seslendirecek.

Evet... 
Hayır, Evet'e nasıl dönüştü?

Deniz Tuzcuoğlu, Arbak Dal, Burak Kulaksızoğlu ve Alp Tiner’den oluşan Dört x Dört grubu Aylar Geçer, Arada Bir gibi hitlerin bulunduğu ilk albümleri Hayır'dan sonra şimdi de 2. albümleri Evet ile karşınızda...

İlk albümlerinde Türkiye’de kadın veya erkek, insanların ilişkilerinde birbirine "hayır" diyememesine gönderme yapan Dört x Dört, aradan geçen süre içinde asıl altı çizilmesi gerekenin insanların birbirine içtenlikle "evet" demesi gerektiğini düşündükleri ve ilk albümden bu yana geçen zaman içerisinde grubun kendi içinde artarak oluşan pozitif enerjiden dolayı albümün adının Evet olmasına karar verdi.

Ölmek İçin...
Söz ve müziği Deniz Tuzcuoğlu’na, düzenlemesi Dört x Dört’e ait olan Aşk Katili ile 2010 yazında yeni albümden ilk single'ı yayınlayan grup, albümün çıkışında ise ilk video klip şarkısı olarak Ölmek İçin'i seçti. Müzik kanallarında yayınlanan video klip Emir Khalilzade yönetmenliğinde çekildi.

Evet süprizlerle dolu...
Yapımcılığını TMC Müzik’in yaptığı, müzik direktörlüğünü Dört x Dört’ün üstlendiği Evet albümünde dinleyicileri süprizler bekliyor. Bunlardan biri Türk rock müziğinin güçlü kadın seslerinden Özge Fışkın ile Dört x Dört düeti Aslında... Ayrıca albümden Zincir ve Bazen, İstanbul Film Festivali’nde ilk gösterimi yapılan ve bu kış yurt dışındaki festivallere gidecek olan Türkiye’de türünün ilk örneklerinden olacak.

Film-The Movie filminin de soundtrack'indeki en önemli şarkılar... Tüm stüdyo kayıt işlemleri İstanbul’da Dört x Dört stüdyosunda, mix ve masteringleri ise İlter Kalkancı tarafından Polonya’da yapılan Evet, TMC etiketiyle Mart 2011’de raflarda ki yerini aldı.

Nilüfer’in rock grup ve solistleri ile yaptığı 12 Düet albümünde de Kim Arar'ı yorumlayan Dört x Dört, bir yandan ikinci albümünün yeni video klipleri için çalışırken bir yandan da konserlerine devam ediyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT