Fil'm Hafızası Sunar: Aşçı, Fil, Hafızası ve Aşığı

Tarihler: 28 Mayıs 2014 Çarşamba ~ 28 Mayıs 2014 Çarşamba 20:00

Yer: Bloom Ortaköy

Ücret: 1. Kategori - Numarasız Oturmalı 28.50 TL 2. Kategori - Ayakta 18.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Ambarlı Dere Cad. No:6 Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2014 ~ May 28, 2014

Fil'm Hafızası'nın kısa film seçkilerinin gösterileceği Aşçı, Fil, Hafızası ve Aşığı adlı tematik gece; 28 Mayıs'ta Ortaköy Bloom'da gerçekleşiyor.

Yemek ve seks! Her ikisi de hayatın en büyük hazlarından. Peki siz yeni deneyimleyeceğiniz lezzetli bir yemeği mi yoksa cinsel bir fanteziyi mi tercih ederdiniz? 

Sinemaseverlere bağımsız ve alternatif bir sinema içeriği sunan sosyal sinema platformu Fil'm Hafızası, yemek ve seks tutkusunun iç içe geçtiği kısa filmler ve eğlenceyle dolu yeni bir Tematik Gece düzenliyor. Fil'm Hafızası'nın, "hayattan haz almayı biliyorum" diyenleri buluşturacağı Aşçı, Fil, Hafızası ve Aşığı etkinliği 28 Mayıs'ta Ortaköy Bloom'da gerçekleşecek. 

Lezzet dünyasından aşina olunan sürpriz bir konuğun ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinlik, kısa film gösterimleri ile başlayıp eğlenceli yarışmalarla devam edecek. Misafirler, yemek tutkusu ve tutkuların harekete geçirdiği bambaşka duyguların filmlerdeki yansımasından, deneyimsel yemekler ile fanteziler arasındaki ilişkiye kadar bambaşka irdelemelere tanık olurken, ödüllü yarışmalarla da farklı ve renkli bir deneyim yaşayacaklar. 

Etkinliğin mekan sponsorluğunu Bloom, medya sponsorluğunu 2F Magazine, Beyogluin.com ve 10sayfa.com üstlenirken, Karaköy’ün yeni ortak çalışma ortamı Yazane geceye proje desteği sağlıyor.

Kısa Film Seçkisi

Sex with the Ex (2006)
Leigh Richards / Avustralya / 7 dakika
Vincent ve Alessandra artık aşık değil. Vincent, Alessandra'yı hayatından çıkarmak isterken, Alessandra bir çocuk istiyor. Zaman azalıyor, Alessandra istediğini almadan bir yere gitmeyecek. Vincent hala istediğini elde edebilir mi? Bir bodrum banyosunda, bir seks kara komedisi.

Pass The Salt, Please (2011)
Tatjana Najdanovic / ABD / 13 dakika
70'lerinde bir çift. Şarap eşliğinde başlayan klasik bir akşam yemeği. Peki gündelik bir muhabbet şeklinde başlayan bu konuşma bir porno film senaryosunu andıran cümlelere dönüşürse?

Sex and Breakfast (2012)
Victoria Kasthan / ABD-Rusya / 17 dakika
Akıllı ve güzel bir blogger olan Anna, kocasının ona hiç ilgi göstermemesinden şikayetçidir. Bir gün yakışıklı genç bir adamla tanışır ve hayatı karmaşık bir hal almaya başlar.

Mission Chinese (2012)
Cole Schreiber & David Parker / ABD / 7 dakika
Sıradan bir Çin restoranında çalışan aşçı Tao, sanatını yemek yaparak insanlara ulaştırmaya çalışır. Bir gece müşterilerinin davranışlarına dayanamayacak duruma gelir ve yetenekleriyle bu durumu çözmeye çalışır.

Next Floor (2008)
Denis Villeneuve / Kanada / 11 dakika
Köhne bir binada bir masa etrafına toplanmış 11 soylu kişi bir ritüeli gerçekleştirircesine yemek yemektedir. Bir oda orkestrasının müziği eşliğinde hizmetkarların mütemadiyen envai çeşit yemek servis ettiği bu kişiler yemeye devam ettikçe masalarıyla beraber bir kat aşağıya düşmektedir.

First Time (2010)
Adam Wimpenny / İngiltere / 7 dakika
Karlar altındaki Londra'da şık bir otel odası. Seksi, sofistike bir kadın ve yakışıklı genç bir adam. Her şey mükemmel gelişiyor. Ta ki genç adam ilk seferi olduğunu itiraf edene kadar.

Dinner and a Movie (2013)
Ben Aston / İngiltere / 14 dakika
Bir yıl boyunca mektuplaşan Randy ve Crystal için buluşma günü gelmiştir. Hapisten çıktığı gün Crystal’ı karşılayan Randy hayatının aşkını bulduğuna inanmaktadır. Ama bu aşk macerası hiç de umduğu gibi gitmez.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT