Gölge Hayat

Tarihler: 17 Ocak 2014 Cuma ~ 17 Ocak 2014 Cuma 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: 1. Kategori - 28.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38 - 0530 766 99 78

Web: http://http://www.masklive.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 17, 2014 ~ Oca 17, 2014

Deneyimli müzisyenlerden oluşan rock grubu Gölge Hayat, Mask Live Music Club'da performansını sergileyecek.

Türk rock müziğinde yıllardır birçok grup ve solist ile çalışmış, son derece deneyimli müzisyenlerden oluşan Gölge Hayat, grup ile aynı adı taşıyan ilk stüdyo albümlerini We Play etiketiyle yayımladı.

Barış Bal (vokal), Taylan Dedeoğlu (gitar), Berk Evren (bas gitar), Koray Alarslan (tuşlu çalgılar) ’dan oluşan grup, Gölge Hayat olarak bu kadro ile 2009 yılından bu yana bir arada. Albüm kaydı sırasında davula Mert Alkaya geçerken geri vokallerde de Müge Göktürk yer aldı. Albümün balladlarından “Uyan” da ise gruba vokali ile Seda Telciler eşlik etti.

Albümde yer alan on şarkının 9’unun sözlerinde Barış Bal’ın imzası yer alırken besteler Koray Alarslan, Berk Evren ve Taylan Dedeoğlu tarafından yapıldı. Tüm düzenlemeleri Gölge Hayat’ın yaptığı albümün prodüktörlüğünü ise grup üstlendi. Kayıtları We Play Stüdyoları’nda Aybar Aydın tarafından yapılan albümün davul kayıtları ve mixleri Uğur Onatkut, masteringi ise Barış Büyük' ün ellerinden çıktı.

“Bir de Bana Sor”a Gölge Hayat Yorumu…

Albümü dinleyicilere tanıtan ilk şarkı bir Melih Kibar & Çiğdem Talu klasiği  “Bir De Bana Sor”. Son dönemde rock gruplarının yaptığı coverlar ile hayata dönen şarkıların arasından çok ellenmemiş bir şarkı olarak sıyrılan “Bir de Bana Sor”, özellikle düzenlemesi ile farkını ortaya koyarken bir yandan da jenerasyon atlamış oldu.

Bir de Bana Sorun”un video klibinin çekimleri Gökhan Palas yönetmenliğinde Florya Kibrit Fabrikası ve İstanbul sokaklarında gerçekleşti. Albümün tüm fotoğraflarını yine Gökhan Palas çekti. Tasarımını Arda Aktaş’ın yaptığı Gölge Hayat’ın ilk albümünün görsel danışmanlığı Profabrika tarafından yürütüldü. Grubun stil danışmalığını ise Deniz Ulus Ongan üstlendi.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT