Grup Kuvars

Tarihler: 25 Temmuz 2014 Cuma ~ 25 Temmuz 2014 Cuma 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38 - 0530 766 99 78

Web: http://http://www.masklive.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 25, 2014 ~ Tem 25, 2014

Farklı ezgilerle aşkı anlatan Kuvars, 25 Temmuz'da Mask Live'da en sevilen şarkılarını seslendirecek. 

Kuvars, Burak Canözer'in liderliğinde 2009 yılının sonlarına doğru, kişisel müzik geçmişleri ve beğenileri; Hard'n Heavy'den Yunan ezgilerine, Türk sanat müziğinden özgün müziğe kadar geniş bir yelpazeye yayılan beş müzisyenin bir araya gelmesiyle kuruldu.

Grubun romantik şarkı sözlerinin yazarı ve pek çoğunun da bestecisi olan Burak Canözer, aslında uluslararası etkinliklerde de sahne almış bir hard’n heavy müzisyeni... 14 yaşında elektro gitarla başladığı müzik serüveni, sanatçıyı 2001'de Almanya'da yapılan Wacken Open Air'e kadar taşıdı. Burak Canözer, diğer müzik tarzlarında da var olabileceğini kanıtlamak adına Saklıkent ve Ufka Doğru enstrümantal albümlerini çıkardı. İçindeki "romantik adam"ı dizginleyemeyeceğini bu yıllarda fark eden Canözer, 2009’da harekete geçti ve üniversite müzik kulübünde birlikte çalıştığı gitarist Tayfun Yılmaz ve yine üniversite yıllarında aynı grupta çalan gitarist Cumhur Emre Öğütgen'in de kadroya katılımıyla Kuvars'ı kurdu. Grubun dönem dönem değişen solistleri olsa da Burak Canözer'in aklı askerlik arkadaşı Mutlu Arı'da kaldı.

Kurucuları arasında yer aldığı Yırtık Uçurtma grubu ile daha önce iki albüme imza atan Mutlu Arı, söz ve müziği kendisine ait olan Çığlık isimli şarkısıyla da Gitarın Asi Çocukları albümünde yer aldı. Cem Karaca, Erkin Koray, Moğollar gibi pek çok önemli müzisyenle aynı sahneyi paylaşan Mutlu Arı, kısa sürede grubun aradığı sound'u da yanında getirerek Kuvars'a katıldı. Grup, Mutlu Arı'nın da katılmasıyla birlikte Akdeniz ezgilerinden Türk sanat müziğine, pop müzikten alaturkaya kadar uzanan renklilikteki çizgisine kavuşmuş oldu. Klasik piyano eğitiminden sonra rock yapmaya devam eden baterist Arda Ünlüsoy'un katılımıyla birlikte Kuvars, bugünkü halini aldı.

Konserlerine dokuz kişi olarak çıkan Kuvars'a sahnede klarnette Koray Akgöz, kemanda Alice Juska, klavyede Tunç Akgün ve vokalde Ebru Ünal eşlik ediyor. Sosyal medyada çok sayıda takipçisi bulunan Kuvars'ın albüme adını da veren çıkış parçası Her İnsan Yalnızdır'ın klibi, Barış Berberoğlu tarafından Kıyıköy’de çekildi. Kral TV ve TRT Müzik gibi televizyon kanallarında yayınlanan kliple beraber parça, radyo kanallarında da müzik severlerle buluştu. Albüm; TTNET, Vodafone Freezone, Avea Müzik, Turkcell Müzik ve iTunes gibi dijital platformlardan da dinlenebiliyor.

- 18 yaş sınırı vardır.- Kapı açılış: 21:00

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT