İstinyePark Tunes of June - Louie Austen

Tarihler: 12 Haziran 2013 Çarşamba ~ 12 Haziran 2013 Çarşamba 19:30

Yer: İstinyePark

Ücret: İstinyePark ziyaretçilerine ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 12, 2013 ~ Haz 12, 2013

İstinyePark Tunes of June’ haziran akşamlarını müzikle dolduruyor.

İstinyePark yaza müzikle dolu güzel bir giriş yapıyor! İlk konseri 5 Haziran’da dünyaca ünlü Grammy adayı kontrtenor Edson Cordeiro ile başlayacak olan ‘İstinyePark Tunes of June’, Haziran ayı boyunca birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayacak. Açıkhavada müziğin keyfine varacağınız konser dizisinin ikinci konserindeyse ‘Glamour Girl’ şarkısıyla tüm dünyada büyük ilgi gören Avusturyalı şarkıcı Louie Austen müzik severlerle İstinyePark’ta biraraya gelecek. Yazın enerjisini müzikle yakalamak isteyenler, Haziran ayı boyunca her Çarşamba İstinyePark’ta buluşacak.

Glamour Girl’ün dünyaca ünlü şarkıcısı İstinyePark’ta!
İstinyePark’ta haziran ayının muhteşem akşamlarının tadını çıkaracağınız ‘Tunes of June’ konserlerinin ikinci konuğu ise geçtiğimiz yaz ‘Glamour Girl’ şarkısıyla tüm dünyada büyük ses getiren Avusturyalı şarkıcı Louie Austen olacak. 12 Haziran Çarşamba akşamı İstinyePark ziyaretçilerine unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatacak olan Austen; şarkıcılığın yanı sıra piyanist, akordeoncu, oyuncu, guitarist ama kendisini akordeoncu ve caz yorumcusu olarak tanımlıyor. Bugüne kadar dünyanın değişik yerlerinde sayısız konser veren ve pek çok albüm projesine imza atan Austen, geçen yaz dünyada ve Türkiye’de geniş kitlelere ulaşan Glamour Girl şarkısıyla kariyerinin zirvesine çıktı. Austen, İstinyePark Tunes of june’da bu kez bambaşka bir konsept ve yeni şarkılarıyla İstanbullu müzik severlerle buluşacak.

Kadın sesiyle şarkı söyleyebilen ‘dünyanın sekizinci harikasi’
Eklektik repertuarı ve sahne performansıyla dünyanın dört bir yanında izleyenleri kendine hayran bırakan Cordeiro; Brezilya samba ve bosa novadan, flamenko caz, disco ve operaya kadar pek çok farklı türde müziği pop tavrında dinleyiciyle buluşturuyor. Yakın zamanda Alman basını tarafından 4 oktavlık benzersiz sesiyle "dünyanın sekizinci harikası" ilan edilen Cordeiro, dünyanın her yerinde verdiği konserler ve katıldığı festivallerle geniş kitlelere ulaştı. Cordeiro gösterisinde Billie Holiday, Amalia Rodrigues, Edith Piaf ve Madonna gibi ilham aldığı kadın sanatçılardan esinlendiği performansıyla izleyicilerine unutamayacakları eğlenceli dakikalar yaşatıyor.

Dünyaca ünlü şanatçıların performansları eşliğinde açıkhavada müzik dinleyerek neşeli, rahat ve eğlenceli vakit geçireceğiniz Tunes of June için İstinyePark’ın Facebook sayfası üzerinden yapılacak yarışmalarda, şanslı ziyaretçiler konser günü İstinyePark’ta ağırlanacak. Yazın enerjisini daha da güçlü hissedeceğiniz müzik performanslarıyla Haziran ayı boyunca her Çarşamba İstinyePark Markalar Sokağı’nda müzik severlerle buluşacak olan Tunes of June konserleri, dünyaca ünlü yıldızları ağırlamaya devam edecek.

?

www.facebook.com/istinyepark

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Unhandled Exception.
SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1064 syntax error, unexpected $end, expecting FTS_TERM or FTS_NUMB or '*'
You can find the error back in the log.