Jehan Barbur

Tarihler: 15 Mart 2013 Cuma ~ 15 Mart 2013 Cuma

Yer: Raika

Adres: The Marmara Taksim Kat:20 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 37 73

Web: http://http://www.raika.com.tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 15, 2013 ~ Mar 15, 2013

Chivas Jazz Knights ‘Raika’da devam ediyor. Raika’da caza doyacaksınız.

İstanbul Doors Group’un yarattığı benzersiz konseptlerin en yenisi Raika, yepyeni bir müzik etkinliğine ev sahipliği yapıyor. The Marmara Taksim’in panoramik şehir manzaralı teras katında hizmet veren Raika’nın barında müzik severlerle buluşacak olan ‘Chivas Jazz Knights’, yeni albümü ‘İkinci Cihan’la gündemde olan usta yorumcu Birsen Tezer konserinin ardından, 1 Mart’ta ‘Yavuz Akyazıcı Project’ ile devam ediyor. ‘Chivas Jazz Knights’, mart ayı boyunca her hafta muhteşem bir performansla Raika’da devam edecek.

The Marmara Taksim’in teras katında ‘Türkiye mutfağı’ konseptiyle hizmet veren Raika, bu kez konuklarının kulaklarına hitap edecek muhteşem bir ‘müzik ziyafeti’ veriyor. 22 Şubat’ta merakla beklenen yeni albümü İkinci Cihan’ı piyasaya çıkaran, Türk müziğinin usta yorumcusu Birsen Tezer konseriyle başlayan ‘Chivas Jazz Knights’, Raika’nın benzersiz lezzetleri, dillere destan panoramik manzarası ve iyi müzik eşliğinde konuklarına unutulmaz geceler yaşatacak.

Anadolu’nun yöresel ve etnik mutfaklarından pek çok farklı lezzeti, geleneksel kalıpların dışına çıkararak İstanbul Doors Group yorumu ile lezzet severlere sunan Raika’da mart ayı boyunca her hafta müzik severlerin karşısına muhteşem bir performansla çıkacak olan ‘Chivas Jazz Knights’, 1 Mart’ta Yavuz Akyazıcı Project, 8 Mart’ta Ceylan Ertem ve 15 Mart’ta Jehan Barbur’u ağırlayacak. ‘Chivas Jazz Knights’, güzel müzik, güzel yemek ve güzel ortamı bir arada isteyen herkesle Raika’nın büyüleyici Boğaz manzaralı barında buluşmayı bekliyor.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT