Kaybolan Dalgalar - Aurora

Tarihler: 21 Şubat 2013 Perşembe ~ 21 Şubat 2013 Perşembe 21 Şubat 2013 13:00

Yer: Cinemaximum Fitaş Salon 4

Ücret: Tam: 14,00 TL ÖĞRENCİ: 11,00 TL

Nereden Alınır: mybilet

Adres: İstiklal Cad. Fitaş Pasajı Beyoglu İstanbul

Telefon: 0212 251 20 20

Faks: 0212 345 63 35

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 21, 2013 ~ Şub 21, 2013

Litvanya, Belçika, Fransa - 2012 - 120' - Renkli - DCP - Litvanyaca, İngilizce
“Niyetimiz sadece bir bilimkurgu filmi yapmaktan ziyade insan ilişkilerinin anlaşılması güç yanlarını keşfetmek ve tutku ile arzu hissetmenin nasıl bir şey olduğunu görsel olarak ifade etmenin yollarını araştırmaktı.” Kristina Buozyte (Yönetmen)

Halüsinatif etkili bilimkurgu melodram geniş ekranda görsel bir şölene dönüşüyor.

Yapay ağ transferi üzerine bilimsel bir çalışmada yer alan Lukas, komadaki bir hastanın bilincine girebilmek için sensörlerle kaplanarak sıvı dolu bir tankın içine girmektedir. İlk başlarda tek gördüğü şey sinirsel ağ yolları ve elektrokimyasal iletilerin birbiriyle çarpışmasıdır. Ancak, yavaş yavaş berraklaşan görüntüler bu dünyada yaşayan çok güzel bir kadının varlığını ortaya çıkarır. Kimdir bu kadın? Deneyimlediği, yakınlığını ve tinselliğini gerçekmiş gibi hissettiği şey gerçekten bu kadının bilinci midir? Yoksa kendi deneyiminin yarattığı sanrının bir parçası mıdır? Kristina Buozyte’nin çok basit bir fikirden yola çıkan ve gerçeküstü atmosferiyle dikkat çeken filmi, akla varoluşun karmaşıklığıyla ilgili önemli sorular getiriyor. Aşkın ve tutkunun görsel koreografisini ustaca inşaa eden Kaybolan Dalgalar şimdiden topladığı bir çok ödülle bilimkurgu dalında senenin en çok dikkat çeken çıkışlarından!

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT