Kenan Vural

Tarihler: 21 Şubat 2014 Cuma ~ 21 Şubat 2014 Cuma 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: 1. Kategori - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38 - 0530 766 99 78

Web: http://http://www.masklive.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 21, 2014 ~ Şub 21, 2014

Katil ve Maktül albümü büyük yankı uyandıran Kenan Vural, çıkardığı solo albümü Alem Dünya'nın şarkılarını 21 Şubat'ta Mask Live sahnesinde seslendirecek.

Dünya bir alem yer olmuş, Alem Dünya da onu anlatan müzikli bir hikaye...

Katil ve Maktül ve Renk Körü albümleri ile sesini geniş kitlelere duyurmayı başaran Kenan Vural, bu kez solo albümü Alem Dünya ile müzikseverlerin karşısındaki yerini alıyor. Sanatçı, yıllar öncesinden tanıdığı arkadaşları Tuncer Tunceli (gitar), Serkan Aşanel (bas gitar), Bülent Ay (davul) ve Koray Türker (tuşlu çalgılar) ile birlikte bu defa söz ve müzikleri kendine ait on şarkı ile yeni bir serüvene doğru yelkenlerini dolduruyor.

Şarkılar Kenan Vural'ın yıllar öncesinden başlayarak günümüze kadar yazmış olduğu söz ve besteleri bir albümde buluşturuyor. 

Bestelerin geniş bir müzikal yelpazeye yayıldığı bu albümde sanatçı, zengin hazinesini dinleyici ile paylaşıyor. Sert gitar rif'leri ve sound'ları ile rock'n roll tarafında iddialı bir kulvarda koşan şarkıların yanı sıra, zaman zaman caz tınıları ile dinleyiciye bambaşka bir dünyanın kapılarını aralayan Vural, şarkılarını herhangi bir müzik türüne veya tarzına benzetmek için özel bir çaba sarf etmediğini, her şarkının kendine has yapısını ve stilini düzenlemeleri yaparken korumaya çalıştığını da ifade ediyor.

Konserlerinde Alem Dünya albüm şarkıları yanında sevdiği Türkçe şarkılara da yer veren sanatçı, dinleyiciye nitelikli bir müziğin keyfini sunuyor.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT