Kim Ki O "Grounds" Albüm Lansmanı Konseri

Tarihler: 14 Mart 2013 Perşembe ~ 14 Mart 2013 Perşembe Saat: 20:30

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta - 22.75 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Babylon gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2013 ~ Mar 14, 2013

Berna Göl ve Ekin Sanaç’tan kurulu bas ve synthesizer ikilisi "Kim ki o", 2006’dan bu yana yürüttüğü karanlık pop faaliyetlerine yeni bir albümle son hız devam ediyor. Parisli Lentonia Records’dan 25 Şubat 2013’te plak ve CD olarak yayınlanan yeni "Kim ki o" albümü “Grounds”, İstanbul izleyicisiyle 14 Mart 2013’te Babylon’da buluşuyor.

Büyük şehirde yaşamak, bencillik, adaletsizlik, hayvanlar ve insanlar arasındaki ilişkiler, korkular ve dostluklarla ilgili parçalara yer veren “Grounds”, Kim ki o için hayatın iplerini ele alan bir 30 yaş albümü. “Grounds”un kapak tasarımı Kim ki o için bir yol gösterici olan İsveçli grup The Radio Dept.’in solisti ve gitaristi Johan Duncanson’a ait. “Grounds”, yalnızca ön kapağı değil, hissi de siyah-beyaz olan dokulu bir albüm.

Kim ki o, 14 Mart gecesi klip gösterimi ve diğer görseller eşliğinde albümdeki parçalara yer vereceği bir setin yanısıra daha önceki parçalarından da bir seçki çalacak. Grup, aynı zamanda geceye farklı alanlarda iş yapan dostlarını da davet ediyor. Kim ki o’nun seçtiği parçalarla birlikte Dadans grubundan bir gösteri, gecenin açılış performanslarından biri. Aynı zamanda Fatma Belkıs’ın “Richey Edwards” işinin de sergileneceği albüm lansmanı partisi Babylon’da başlıyor ve konser sonrası farklı DJ’lerin masa başına geçmesiyle Babylon Lounge’da sürüyor. Diğer konukların yakında duyurulacağı “Grounds” partisi, 14 Mart’ta saat 21:00 itibariyle Babylon’da.

Konuklar:
*Aylin Güngör (foto+müzik)
*Merve Kayan & Zeynep Dadak (klip)
*biriken
*dadans
*Fatma Belkıs
*Tayfun Aras (DJ)
*Barış Açıkgöz (DJ)
*yeşim unan (DJ)

www.kimkio.org


- 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT