Kıvılcım

Tarihler: 21 Nisan 2013 Pazar ~ 21 Nisan 2013 Pazar 15:00

Yer: Tim Show Center

Ücret: 1. Kategori - 60.00 TL 2. Kategori - 50.00 TL 3. Kategori - 40.00 TL 4. Kategori - 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii (Darüşşafaka Kampüsü Yanı) Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Faks: 0212 286 66 79

Web: http://http://www.timshowcenter.com

E Posta: info@timshowcenter.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 21, 2013 ~ Nis 21, 2013

“Anadolu Ateşi” Kıvılcım 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri Kapsamında 21 Nisan Saat 15.00’te Tim Show Center’da…

Mustafa Erdoğan’ın Genel Sanat Yönetmenliği'ni yaptığı ‘’Anadolu Ateşi’'nin göz bebeği "Kıvılcımlar" gösterilerine devam ediyor. 21 Nisan'da Tim Show Center’da İstanbullu dans severlerle buluşmaya hazırlanan genç dansçılar hiç dinlenmeden haftada 3 gün Şişli’de kurulan Anadolu Ateşi Dans Akademisi'nde çalışmalarını sürdürüyor.

Türkiye’nin ilk profesyonel çocuk dans topluluğu olan “Anadolu Ateşi” Kıvılcım geçtiğimiz yıl ilk kez seyirciyle buluştu ve izleyenler kendilerine hayran kaldı. Grup 2000 kişi arasından seçilen 4 -14 yaşlarında, 80 üstün yetenekli çocuktan oluşuyor. 2 yıl süren projenin hazırlık sürecinde, Kıvılcımlar haftada beş gün ve günde 6 saat prova yaparak çalıştılar. Bu sene 12 yeni minik dansçının da aralarına katılmasıyla daha da güçlenen gruptaki tüm bu çocuklar, yetenekli oldukları kadar okullarında da çok başarılı. İyi bir Kıvılcım olmanın en önemli şartlarından birisi de, sınıflarını takdir ve teşekkürle geçmek. Hepsinin takdir ve teşekkür belgeleri “Kıvılcım” gösterilerinin yapıldığı tiyatroların fuayelerinde gösteri öncesinde izleyicilere sergileniyor.

“Anadolu Ateşi”, dansın anayurdundan çıkıp tüm dünyayı gezdi ve 11 yıllık bir deneyim yaşadı. Dünyanın en başarılı müzikallerinin ve efsanevi dans topluluklarının gösteriler yaptığı tiyatrolarda dans etti. Frank Sinatra’nın müzikallerini sahnelediği Chicago Theatre’dan, yeryüzünün en yetenekli dansçılarının çıktığı Rusya’nın en saygın salonu olan Kremlin Palace’a, Görkemli Çin Halk Balesi’nin vücut bulduğu Pekin Dans Akademisi’nin salonlarına ve Aida Operası’nın beşiği Mısır piramitlerine kadar her yerde Türkiye kültürünü başarıyla temsil etti. Dansın sihirli diliyle Anadolu’nun binlerce yıllık kültür tarihini anlattı. Anadolu Ateşi projesi ile dans tanrısı Dionysos’un ritüellerini, Prometheus söylencesini, “Troya” ile de batı kültürünün temel kaynağını oluşturan 3000 yıllık bir efsaneyi sahnelere taşıdı. 

Şimdi bu deneyimlerini çocuklarla paylaşıyorlar. “Anadolu Ateşi” stüdyolarında dünya sahnelerinde deneyim kazanmış uzman hoca kadrosu dansın temel disiplinlerini ve “Anadolu Ateşi” repertuarını çocuklara öğretiyor. Çocukların gözlerinden “Anadolu Ateşi”nin Kıvılcım’ları çıkıyor ve yaşamları boyunca unutmayacakları anılar biriktiriyorlar. İşte bu kıvılcımlar daha büyük ateşlerin müjdecisi ve sanatla yoğrulacak bir yaşam tarzının da habercisi oluyor.

“Anadolu Ateşi” Kıvılcımların repertuarı; Trakya ve Balkan, Ege, Zeybek, Halaylar, Karadeniz, Horon, Modern Dans, Hip Hop, Akrobasi ve Türkiye’nin 7 bölgesine ait danslardan oluşuyor.  Aralarında  ünlü isimlerin çocuklarının da yer aldığı Kıvılcımlar geçtiğimiz günlerde Antalya ve Ankara'daki gösterileriyle seyirciyi büyüledi. Önümüzdeki günlerde tarihleri kesinleşecek olan Amerika, Kanada, Belçika ve Azerbaycan gösterileriyse şimdiden Kıvılcımların heyecanına heyecan kattı.

Her yaştan seyircinin hayranlıkla seyredeceği "Anadolu Ateşi’"nin Kıvılcımları  21 Nisan’da saat 15:00’te Tim Show Center’da…

- Tüm yaş gurubu çocuklar bilete tabidir.
- Garanti Bonus Kart sahiplerine % 15 indirim uygulanmaktadır. Bu indirim sadece Ana Gişe ve Perakende Satış Noktaları'nda geçerlidir.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT