Levent Ergün

Tarihler: 19 Mart 2013 Salı ~ 19 Mart 2013 Salı Saat: 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mask Live Music Club gişe

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38 - 0530 766 99 78

Web: http://http://www.masklive.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 19, 2013 ~ Mar 19, 2013

Müzikle ilgilenmeye ortaokulda başlayan Levent Ergün, ODTÜ ve ardından Purdue Üniversitesi’nde burslu olarak öğrenim gördü. Üniversite eğitimi ile birlikte beş yıl A.B.D’ de yaşayan Ergün 2007 yılında Türkiye’ye geri döndü. Amerika’da Meghan Dibble ve Türkiye’de Şenol Talınlı ile şan çalışmaları olan sanatçı, Türkiye’ye dönüşünden sonra albüm çalışmalarına başladı. 

Hissetmeden Asla Adını “Hissetmeden Öpme” parçasından alan Levent Ergün’ün ilk albümü, “Hissetmeden Asla”, on parçadan oluşuyor. Albümdeki parçaların söz ve müziği tümüyle Levent Ergün’e ait. Kendine has pop sound'una sahip olan albümde modern müziğin bir getirisi olarak rock, R&B ve etnik öğelere de rastlamak mümkün. Albümün prodüktörlüğünü ise; Nilüfer, İlhan Şeşen, Doa, Özlem Tekin, Özcan Deniz gibi isimlerle de çalışmış olan, Badem’in solisti ve prodüktörü Mustafa K. Öztürk yaptı.  

Hadi Yine Gel

Albümün ilk klip parçası olan ‘Hadi Yine Gel’, sevdikleri müzik tarzı ne olursa olsun, herkesin kendini yakın hissettiği ve kendinden parçalar bulduğu bir şarkı. Şarkıya ismini veren ‘hadi yine gel’ çağrısı 14 Şubat Sevgililer Günü’nde İstanbul’da bulunan birçok üniversite çevresindeki billboardlarda görülmüş ve büyük merak uyandırmıştı. Tüm misafirlerin maske takarak katıldığı gizemli bir partinin canlandırıldığı klibin yönetmenliğini de bir çok ünlü ismin kliplerini yöneten Güray Gürsoy yaptı.

Levent Ergün: "Her çeşit müzikte beğendiğim örnekler bulabiliyorum. Dinlediğim tek bir tarz yok artık. Kendime idol olarak seçtiğim bir sanatçı olmadığı için, etkilendiğim sanatçıları değil, etkilenmediklerimi yazsam daha kısa bir liste olur." 
"Algılarınız açık olduğu zamanlarda hayatta her şey ilham kaynağı olabiliyor."

"Benim için şarkı yazmak ve söylemek bir nevi terapi yada meditasyon." 

"İnsanlar da benimle beraber şarkılarımda kendilerini kaybetsinler, kısa bir süre için geçmişi ve geleceği unutup sadece o anki hislerine teslim olsunlar istiyorum."

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT