Multitap

Tarihler: 14 Haziran 2013 Cuma ~ 14 Haziran 2013 Cuma 21:00

Yer: Kadıköy Sahne

Ücret: 1. Kategori - 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No:25 E Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 550 04 92

Web: http://http://www.kadikoysahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2013 ~ Haz 14, 2013

2006 yılı Eylül ayında Selim Siyami Sümer (vokal ve gitarlar),Sertaç Özgümüş (piyano ve tuşlu çalgılar),Taçkın Bilal (bas gitar) ve Ali Cihan (davullar) tarafından İstanbul'da kurulmuş olan Türk müzik grubudur.

Kuruldukları ilk dönemde İstanbul'da sahne alıp,dünya müziğinde etkilendikleri bütün isimlerin şarkılarını sahneye taşıdılar. Bu, grubun kendi müzikal potansiyelini keşfetmesi ve diğer gruplardan ayrılması anlamında belirleyici bir dönem oldu."Multitap" ismini de bu dönemde kullanmaya başladılar. (Multitap kelimesi tutkunu oldukları oyun konsolları dünyasına ait bir terimdir ve game-pad çoklayıcısı anlamına gelmektedir.)

2010 yılının Nisan ayında "Takım Oyunu" isimli ilk albümleri Demet Evgar'ın prodüktörlüğünde Multi Arts Production etiketiyle yayımlandı ve albümün dağıtımını Sony Music gerçekleştirdi.

Takım Oyunu ağırlıklı olarak elektronik elementlerden oluşan müzikal yapısı ve bu müziğin üstüne ustaca yerleştirilmiş türkçe sözleri ile benzersiz bir albüm oldu ve müzik çevreleri tarafından büyük dikkat çekti.

Albüm sonrası birçok konser,organizasyon ve çeşitli müzik festivallerinde yer aldılar.

Multitap ayrıca bu dönemde Kemal Uzun'un yönettiği, Ali Atay, Fırat Tanış, Mete Horozoğlu, Demet Evgar, Rasim Öztekin ve Erdal Tosun gibi isimlerin rol aldığı "Vay Arkadaş - Manik, Tik, Dildo" filminin müziklerini hazırladı.Filmde yer alan şarkılardan "Full Depo", grubun davulcusu Ali Cihan tarafından seslendirildi ve bu grubun müzik macerasına dair geniş vizyonunun işaretlerinden biri oldu.

2011 yılının yaz aylarında Multitap ikinci albüm için çalışmalara başladı.Kasım ayında onbir şarkıdan oluşan "Özel Birisin" adlı ikinci albümleri yine Demet Evgar prodüktörlüğünde Multi Arts Production etiketiyle yayımlandı ve Sony Music tarafından dağıtıldı.

"Özel Birisin" de karşımızda müziğine akustik elementleri eklemiş,stüdyo kayıt tekniklerini yüksek standartlara taşımış,daha sade bir anlatım yakalamış, şarkılarında insan hayatını daha derinlemesine işleyen bir Multitap vardı.Bunu yaparken birbirinden farklı müzikal renkleri aynı resimde buluştururken, birlikte yaratmak istedikleri müzikal maceranın sınırlarını da ortadan kaldırıyorlardı. Bu bağlamda albümün sürprizlerinden biri grubun davulcusu Ali Cihan'ın "Masumiyet" ve "Ci" adlı şarkıları seslendirmesi oldu.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
- Bu etkinlik için bir oturma düzeni yoktur.
- Kapı açılış saati 21:00'dır.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT