Pet Shop Boys

Tarihler: 18 Haziran 2013 Salı ~ 18 Haziran 2013 Salı 19:00

Yer: Life Park

Ücret: İndirimli dönem bilet fiyatlarıdır Deluxe Lounge - 300.00 TL Sahne Önü - 210.00 TL Tribun C - 165.00 TL Tribun B - 110.00 TL Normal - 78.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 18, 2013 ~ Haz 18, 2013

Efsanevi İkili Pet Shop Boys 26 Haziran’da İstanbul’da

İstanbul bu yaz milyonlarca müzikseverin kalbini fetheden efsanevi İngiliz grup Pet Shop Boys’u ağırlamaya hazırlanıyor. 26 Haziran akşamı şehrin yeni yaşam ve etkinlik mekanı Life Park’ta sahne alacak olan İngiliz elektronik dans müziğinin efsanevi ikilisi, sevenlerine enfes bir müzik ziyafeti sunacak. Müzik kariyeri otuz yıldan fazla olmasına rağmen popülerliğini yitirmeyen grubun "West End Girls", “It’s a Sin”, “Always on My Mind” ve “Heart” gibi klasikleşmiş şarkılarını dinlemek isteyen binlerce kişi Life Park’ta biraraya gelecek.

Sadece İngiltere’de sekiz platin, iki altın ve dört gümüş albüm sahibi olan, dünya çapında 50 milyon satış grafiği ile Guinness Rekorlar Kitabı’nda İngiltere müzik tarihinin en başarılı grubu olarak nitelendirilen, üç Birt ödüllü Pet Shop Boys’un, "The Electric" Dünya Turnesi kapsamındaki İstanbul konserini kaçırmayın.

Altı kez Grammy’e aday gösterilen ikilinin unutmayacak sahne performansına şahit olmak için yerinizi ayırtın.

* Konser günü 18:00’dan 21.00’a kadar her yarım saatte bir Hacıosman metro durağından Lifepark'a shuttle servis bulunmaktadır. Lifepark’dan Hacıosman Metro durağına 22.00 - 23.30 saatleri arasında her yarım saate bir shuttle mevcuttur.

- Yoğun istek üzerine indirimli dönem bilet satışları 25 Mayıs tarihine kadar uzatılmıştır.- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.-

Deluxe Lounge: Limitsiz alkolsüz - alkollü içecek ve snack ikramı / özel alan / sahne önüne geçiş imkanı / 18 yaşından küçük katılımcılar deluxe lounge'a ebeveynleri refakatinde katılım gösterebilirler.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT