Popüler Dünya Müziğinin Yeni Gözdesi Riff Cohen

Tarihler: 04 Aralık 2013 Çarşamba ~ 04 Aralık 2013 Çarşamba 20:00

Yer: Zorlu Center PSM Drama Sahnesi

Ücret: 39 TL, 55 TL, 75 TL

Nereden Alınır: www.zorlucenterpsm.com

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 4, 2013 ~ Ara 4, 2013

Yetenek, cazibe, nezaket ve sempatinin Fransız-Arap dokunuşlu pop müzikle harika karışımı Riff Cohen, performans sanatlarının yeni adresi Zorlu Center PSM’de!

Sekiz yaşından bu yana kendi şarkılarını yazıp besteleyen Riff Cohen, Tel Aviv’de doğup kazandığı sanat bursuyla Paris’e yerleşti ve Fransız-Arap dokunuşlu müziğiyle kendisinden söz ettirmeye başladı. ‘A Paris’ çalışmasıyla müzik dünyasında dikkat çeken Riff Cohen, Zorlu Center PSM’de müzikseverlerle buluşuyor.

Ortadoğu ve Avrupa kültürlerini yeteneği, sadeliği, alçakgönüllülüğü ve eğlenceli üslubuyla sentezleyen Cohen, tarzını Montreverdi ve Meira Asher gibi popüler müzik kökenli bestecilerle Sudan, Fas, Fransız ve Amerikan ezgilerinin birleşiminden oluşturuyor. İlhamını Tunus’un Djerba Adası’nda yaşayan büyükannesi Fortunée’den alan yetenekli müzisyen kıvrak dansları ve hit olan parçaları ile 4 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00’da Zorlu Center PSM’de!

Zorlu Center PSM’den öğrencilere jest!
Zorlu Center PSM, müzik tutkunu gençleri de düşünerek limitli öğrenci biletlerini satışa sunuyor. Sevdiği müzisyeni dinlemek, Broadway Show’larını izlemek ya da farklı gösterileri Zorlu Center PSM’de takip etmek isteyen öğrenciler, performans günü 10.00 – 12.00 saatleri arasında, 20 TL’ye bilet alabilecek!

Programın detaylarına www.zorlucenterpsm.com adresinden ulaşılabiliyor ve bilet satın alınabiliyor.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT