Sarı Ay

Tarihler: 04 Nisan 2013 Perşembe ~ 06 Nisan 2013 Cumartesi 21:00

Yer: Dot

Ücret: Tam - 56.00 TL Öğrenci - 31.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Enka İbrahim Betil Oditoryumu gişe

Adres: Maçka – G-Mall Kadırgalar Cad No: 3 Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 232 44 40 - 0212 251 45 45

Web: http://http://www.go-dot.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 4, 2013 ~ Nis 6, 2013

25. Yılda Hayallerin Gücü Adına!

Yaşamın sırları, imgelere, harekete, sese, jestlere ve müziğe dönüşüyor 25 yıldır ENKA sahnesinde. Sizi 4 Şubat - 26 Mart tarihleri arasında ENKA'da hayal gücüyle buluşmaya davet ediyoruz. ENKA Kültür Sanat Buluşmaları 25. yılına tiyatro sezonuyla başlıyor. 12 performansta modern yaşamın sorunları, insan ruhunun doğası tartışmaya açılıyor. Çağdaş bir Bonnie ve Clyde masalı “Sarı Ay” ve göçmenlik kavramı etrafında insanın yaşamdan beklentilerini sorgulayan “Altın Ejderha” ile Dot, modern dünyadaki vahşi rekabeti irdeleyen “Metot” ve sanatın özgürlüğünün sınırlarını arayan “Bir İnfazın Portresi” ile Semaver Kumpanya, “Adalet, Sizsiniz”de haklı bir adalet arayışıyla Rutkay Aziz ve Taner Barlas, korku alegorisi “Karanlık Korkusu” ile Şahika Tekand, ''Ben Bertolt Brecht'' ile Genco Erkal  ve Brecht'in başyapıtlarından “Sezuan'ın İyi İnsanı” ile İstanbul Devlet Tiyatrosu ENKA sahnesine geliyor. 25. ENKA Kültür Sanat Buluşmaları, Dünya Tiyatrolar Gününü, ENKA projesi “Sahnelerden AŞK Şarkıları” ile 26 Mart akşamı ENKA'da karşılıyor.

Yazan: David Greig
Yöneten ve Çeviren: Pınar Töre
Oyuncular: Gizem Erdem, İbrahim Selim, Kaan Turgut, Su Olgaç, Ayşecan Tatari
Hareket Tasarımı: Pınar Töre
Koreografi: Tan Temel
Yardımcı Yönetmen ve Dramaturji: Nurcihan Yücel
Proje Ekibi: Aslı Kaymak, Saim Karakale, Duygum Girginer, Uğur Baran
İllüstrasyonlar: Barış Alp
Afiş Tasarımı: Haluk Tuncay
Tanıtım Fotoğrafları: Muhsin Akgün
Tanıtım Videosu: Serkan Salihoğlu
Mekân Yönetimi: Ayşegül Beyazdağ, Hande Eker

Sarı ay, çağdaş bir Bonnie ve Clyde masalı. Lee Macalinden. Lee Macalinden‘in şapkası. Bir kere adı çıkmıştı. Başta polis olmak üzere herkes onu tanırdı. Billy. Lee‘nin annesinin erkek arkadaşı. Keşke Billy, Lee‘nin şapkasına dokunmasaydı. Leila Suleiman. Sessiz bir kızdı ve konuşmaması dünyanın umurunda değildi. Leila, o malum akşamda Lee ile süpermarkette karşılaşmasaydı, bu masalın kahramanlarından biri olmayacaktı. Hatta Billy, Lee‘nin şapkasına dokunmasaydı bu masal hiç bir zaman anlatılmayacaktı .Şimdi, Leila ile Lee kaçıyorlar. İskoçya‘nın dağlarında, Lee‘nin babasını arıyorlar. Güçleri tükenmek üzereyken bir bekçi onları kurtarıyor.Lee, bir an her şeyin iyi olacağına inanıyor.Ama dünya kaçakları unutmuyor. Lee babası hakkındaki gerçeği öğrenirken, masalın kahramanları kendi gerçekleri ile yüzleşiyor.

- Servis kullanmak için lütfen rezervasyon yaptırınız. (0212 705 60 00)
- ENKA Kültür Sanat etkinlikleri için, MESAM ve MSG'ye telif hakkı ödenmektedir.
- Taksim'den her etkinlikten önce saat 20.00'de AKM - ENKA; etkinlik sonrası ise, ENKA - AKM arası ücretsiz servis konulacaktır.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Unhandled Exception.
SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1064 syntax error, unexpected $end, expecting FTS_TERM or FTS_NUMB or '*'
You can find the error back in the log.