Silje Nergaard

Tarihler: 18 Mart 2014 Salı ~ 18 Mart 2014 Salı 20:00

Yer: Zorlu Center PSM Drama Sahnesi

Ücret: 49 TL - 75 TL 99 TL

Nereden Alınır: www.bilet.zorlucenterpsm.com

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 18, 2014 ~ Mar 18, 2014

Caz ve pop müzik arasındaki dengeyi kurmak, hiç bilmediğiniz bir ülkeye ilk adımınızı atmak gibidir. Doğru attığınız her adım sizi kaybolmaktan kurtarır. Tıpkı Silje'nin yapmış olduğu gibi...

Dünyaca ünlü Norveçli şarkıcı Silje 16 yaşında müzik dünyasına adımını attığı andan bu yana, Norveç'te tüm zamanların en çok satan caz sanatçısı ve en güçlü söz yazarlarından biri olma başarısını gösterdi ve bu başarıyı hala sürdürüyor. 20 yıllık kariyerine 13 albüm sığdıran sanatçının ilk hit single albümü "Tell Me Where You Are Going" Japonya'da 1 numaraya yükselerek uluslararası başarı kazandı, İskandinavya ve İngiltere'de Top 10 listelerine girdi. "At First Light" isimli albümü, Norveç pop listelerine göre hala Norveç'in en çok satan caz albümü olma ünvanını koruyor.

Dutch Edison Jazz Vocal Award, Årets Spellemann, U.S.A. Songwriting Contest gibi yerel ve uluslararası organizasyonlardan birçok ödülü bulunan sanatçı, 2010 yılında kaydını yaptığı "A Thousand True Stories" ile en iyi düzenleme dalında Grammy'e aday gösterildi.

En son 2012 yılında "Unclouded" albümünü çıkaran Silje, kuzeyin caz ruhunu muhteşem sesi ve özgün yorumuyla İstanbul'a taşıyacak. Silje Nergaard'ın canlı performansını izlemek için PSM'de yerinizi mutlaka alın.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT