Todes - Attention

Tarihler: 24 Ocak 2014 Cuma ~ 26 Ocak 2014 Pazar 24, 25, 26 Ocak Saat:21:00

Yer: Türker İnanoğlu Show Center

Ücret: 1. Kategori - 120.00 TL 2. Kategori - 100.00 TL 3. Kategori - 80.00 TL 4. Kategori - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii (Darüşşafaka Kampüsü Yanı) Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Faks: 0212 286 66 79

Web: http://http://www.timshowcenter.com

E Posta: info@timshowcenter.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 24, 2014 ~ Oca 26, 2014

Tiyatro ve modern dansın karışımı, "Todes - Attention", 24-26 Ocak tarihleri arasında TİM Show Center'da...

Böylesini hiç seyretmediniz!: "Hayatınız ışıldasın ve dans etsin!"

"Attention", Alla Duhova tarafından 2012 yılında hazırlanan ve derin duygulara dokunan daha önce hiç sahnelenmemiş yepyeni bir şovdur.

"Bu şov hayat gibidir. Aynı zamanda hem ateşli hem durgun...
Bir erkek ve bir kadın arasında bitmeyen tartışmaya benzer.
Sonunda kalpler kırılır ve bir cam gibi parçalanır.
Yalnız her tartışmanın bir güzelliği vardır – o da barışma zamanı..."

Alla Duhova şık kostümler, orijinal ışık, müzik ve olağanüstü bir koreografiyle zenginleştirdiği bu parlak, derin, çok yönlü duygusal şovu seyirciye sunacak. 

Alla Duhova tarafından 1986’da St. Petersburg’da kurulan "Todes Dans Grubu", bugün dünyada çok popüler olmuş bir topluluktur. Senenin 260 günü yurt dışı turnelerinde büyük bir başarı ile gösterilerini sürdürmektedir.

Alla Duhova, Todes'in koreografisine kendi kişiliğini katıp, klasik dansla modern dansı baledeki tecrübeleriyle birleştirerek dünyada eşi benzeri olmayan bir stil yaratmış ve "Alla Duhova Dans İmparatorluğu"nu kurmuştur.

Todes dansı; break dans, buz pateni ve balenin karışımıdır. Balerinler beyaz kostümleriyle zarif bir şekilde “Kuğu Gölü” balesini, erkek dansçılar ise siyah kostümleriyle modern dansı birleştirerek, 17 farklı dans koreografisini seyircilere sunmaktadır.   

Dünyanın en büyük koreograflarından biri olan grubun kurucusu Alla Duhova, Vladimir Putin tarafından büyük ödüle layık görülmüş ve yaratıcılıkta zirveye çıkan 10 kadından biri seçilmiştir.

Duhova’nın sanatsal yolculuğu Sofya Rotaru, Alla Pugaçeva, Philip Kirkorov, Kristina Orbakajte, Vladimir Presnyakov, Alexander Buynov ve diğer ünlü Rus sanatçılar ve pop yıldızlarının konserlerine aktif bir şekilde katılımı ile başlar. Onun balesi, şov yıldızlarına eşlik eden küçük bir gruptan dans imparatorluğuna dönüşür.

Todes; sevgi, kıskançlık, bekleyiş gibi insanların temel içgüdülerini hareketlendiren bir dans şekli olmuştur. Dünyanın en ünlü müzikali “Chicago” kadar etkileyici, "İspanyol Çingene Flamenkosu" kadar enerjiktir. 

Renk ve ses şenliği, güçlü dinamizm ve bıçak gibi dans tekniği ile başka gruplardan farklı bir konumda yer alan Todes, dünyada modern dansı en iyi icra eden ve en çok turne yapan grup olarak biliniyor. 

Todes, başta Amerika olmak üzere Avustralya, İsrail, Fransa, Çin, Bulgaristan, İspanya, Güney Kore, Almanya gibi birçok ülkede milyonların sevgilisi olmuştur. 

Todes, efsane Michael Jackson’ın Seul ve Münih’teki unutulmaz hayır konserlerinde sanatçıya eşlik etmiş; Mariah Carey, Ricky Martin, Boyz ll Men gibi dünyanın en ünlü sanatçıları ile birlikte sahnede müthiş performanslar sergilemiştir.

Todes bugün Rusya’da sadece popüler bir dans grubu değil, aynı zamanda "Todes Gezegeni" olarak adlandırılan büyük bir akımdır.

- Her yaşta çocuk bilete tabidir.
- Garanti Bonus Kart sahiplerine % 15 indirim uygulanmaktadır. Bu indirim sadece Ana Gişe ve Perakende Satış Noktaları'nda geçerlidir.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT