Viktoria Tolstoy

Tarihler: 10 Şubat 2014 Pazartesi ~ 10 Şubat 2014 Pazartesi 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 83.50 TL 2. Kategori - 73.50 TL 3. Kategori - 63.50 TL 4. Kategori - 48.50 TL 5. Kategori - 33.50 TL 6. Kategori - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://http://www.crrks.com

E Posta: info@crrks.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 10, 2014 ~ Şub 10, 2014

İsveç'in uluslararası caz yıldızı Viktoria Tolstoy, CRR Caz Şubatı kapsamında 10 Şubat'ta CRR Konser Salonu'nda...

Viktoria Tolstoy uluslararası bir şöhrete ulaşan en yetenekli caz şarkıcılarından biri olarak, hiç şan dersi almadığı halde olağanüstü doğal, güçlü vokaliyle ve şarkı söyleyişindeki saflığıyla dikkat çekiyor.

İsveçli bir caz müzisyeni olan babası Viktoria Tolstoy’u caz dünyasıyla tanıştıran kişi oldu. Tolstoy, 1990'ların ortalarında Stockholm kulüplerinde şarkı söylerken keşfedildi ve plak firması yetkilileri kendisi ne reddedemeyeceği bir albüm teklifi yaptı. İlk albümü olan "Smile, Love and Spice" ile birlikte böylece sanatçının çıkış süreci de başlamış oldu.

Sanatçının bu albümündeki parçaların bir kısmının bestelerini en büyük destekçisi olan babası yaparken, Tolstoy  henüz ilk albümün çıkışı ile İsveç caz’ının Arne Domnerus, Putte Wickman ve Svante Thuresson gibi etkili isimlerinin dikkatini çekti.

İlk albümden 2 yıl sonra ünlü caz firması Blue Note için “Too Loved” albümünü kaydeden Tolstoy, kelimenin tam anlamıyla neredeyse bir gecede ünlü oldu. Bu büyük başarısı ile listelerin ilk sıralarına yerleştiğinden beri uluslararası caz kariyerini sürdürmeye devam eden sanatçı, 1997 yılında yine Blue Note için “White Russians” albümüyle fenomen haline geldi ve pop-caz temalı parçalarla örülü albümüyle İsveç’te de yıldız mertebesine çıkmayı başardı.

İsveç’te de kısa süre içinde Ray Brown, McCoy Tyner gibi caz devleriyle birlikte konserlere çıkmaya başlayan Tolstoy, cazla olan bağını 2000 yılında kendi dörtlüsüyle kaydettiği ve caz standartlarından oluşan albümü “Blame It On My Youth” ile iyice pekiştirdi.

2006 yılında “Pictures of Me” albümüyle Paul Simon, Prince, Peter Gabriel, Stevie Wonder, Alan Parsons, Seal, Van Morrison gibi büyük pop isimlerinin parçalarını yorumlayan Tolstoy, pop caz arenası için yükselişini sürdürdü. 2009 tarihli albümü "My Russian Soul" ile geleneksel Rus müziğinden de etkiler taşıyan Viktoria Tolstoy’un bir sonraki adımı ise 2011’de yayınladığı ve Herbie Hancock şarkılarına armağan ettiği albümü “Letters to Herbie” oldu.

Viktoria Tolstoy’un ACT etiketiyle 2013 yılında müzik marketlerde yerini alan yeni albümü “A Moment Of Now” ismini taşıyor.

- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Gösteri başladıktan sonra salona izleyici alınmayacaktır.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT