Viviane de Farias - Mauro Martins

Tarihler: 10 Nisan 2014 Perşembe ~ 10 Nisan 2014 Perşembe 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 83.50 TL 2. Kategori - 73.50 TL 3. Kategori - 63.50 TL 4. Kategori - 48.50 TL 5. Kategori - 33.50 TL 6. Kategori - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://http://www.crrks.com

E Posta: info@crrks.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2014 ~ Nis 10, 2014

Viviane de Farias ve Mauro Martins, 10 Nisan'da Brezilya ruhunu size yansıtmak için CRR Konser Salonu'nda olacaklar.

Brezilya, müziği birçok yetenekli müzisyen ve şarkıcı barındırmasına rağmen bas gitar ve vokalin cesaret isteyen birleşimini Viviane de Farias ve Mauro Martins’in Balakumbala’sı kadar yaratıcı şekilde ortaya koyan bir ikili görmedi.

Brezilya müziğinin yeniden yorumlanması adına büyük bir umut olarak görülen Balakumbala, Farias’ın yumuşak vokali ve Martins’in etkileyici yorumu ile yurtdışında çok ses getirdi. Balakumbala, adeta, çağdaş Brezilya müziğine yeni bir perspektiften bakan iki yetenekli insanın ortaya çıkarttığı yeni bir akımdır.

Brezilya gazetesi O Globo “Brezilya müziğinin yenilenmesi adına büyük umut” diye tanımlıyor onları. Alman gazetesi Die Zeit ise “bir yıldızın varlığı” başlığıyla selamlıyor. Onun “son derece sıcak ve sevecen sesi”, “etkileyici yorumlama yeteneği”, “büyüleyici inceliği”  uluslararası basının sanatçılar hakkındaki övgü dolu cümlelerinden bazıları...

Viviane de Farias, Brezilya ve Los Angeles’ ta büyümüş, Rio ve Chicago da oyunculuk ve şarkıcı yönlerini geliştirerek kendini chanson, caz  ve opera türlerine adamıştır. Zubin Mehta, Kurt Masur ve Placido Domingo gibi efsanevi sanatçılarla birlikte birçok projede yer aldı. Sonrasında Brezilya kökeni ağır bastı ve kariyerinde samba, chôro and bossa nova türlerine yöneldi. Tüm bu denemeleri sonucunda bossa ve cazı harmanlayarak çıkardığı “Moment Of Passion” albümü ile başarısını kanıtladı.

Basçı ve davulcu Mauro'nun kariyeri ise henüz 6 yaşında gitarını ve perküsyonunu alıp gittiği Curitiba’da başladı. Daha sonra o da Viviane gibi müzikal merakı yüzünden gittiği Avrupa’da dünya müziği ile tanışmış, Phil Collins, Tania Maria, Richard Galliano und Chico César gibi yıldız pop ve caz müzisyenleri ile birlikte çalıştı. Uzmanlığı ise funk ve caz’ı birleştiren müzikal kalitesi ve virtüözü olduğu 6 telli elektronik bas gitarıdır. 

Montrö’den New York’un Blue Note ve Birdland klüplerine kadar uzanan yelpazede sahne alan ikili, edindikleri bu kültürel çeşitliliği, Brezilya’nın kültürü ile birleştirerek yeni bir akım yarattılar. 

Kendinizi Viviane’in bazen yumuşak bazen melankolik, zengin tınılarına ve Mauro’nun hassas, duygu dolu, yaratıcı melodilerine bırakın ve Brezilya müzik tarihine yer etmiş Chico Buarque ve Clara Nunes ‘in öncüsü Música Popular akımının dönüşümüne şahit olun.

Kısaca, “alma Brasileira” yani “Brezilya ruhu“nun gerçek dönüşümü Balakumbala ile hayat buluyor...

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT