Zeljko Joksimovic - 14 Şubat’a Özel Sürprizli Konser

Tarihler: 14 Şubat 2014 Cuma ~ 14 Şubat 2014 Cuma 21:00

Yer: Zorlu Center PSM Drama Sahnesi

Ücret: 39 TL, 55 TL, 69 TL, 79 TL, 90 TL

Nereden Alınır: https://bilet.zorlucenterpsm.com

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2014 ~ Şub 14, 2014

14 Şubat Sevgililer Günü Özel Zeljko Joksimovic konseri’ne bilet al, sevgiline Türkiye’nin en büyük sahnesinden evlenme teklif et!

Besteci, şarkıcı ve çoklu enstrümantalistZeljkoJoksimovic“Balkan Bazaar” adını verdiği enson projesiyle Zorlu Center PSM‘de sahne alacak. Eurovision’un tanınan ismi ve Balkanların popüler sanatçısı Zeljko, 14 Şubat’taki konserinde hayranlarına romantik şarkıları eşliğinde unutamayacakları bir gece yaratacak.

Balkan Bazaar ile müzikkariyerini adeta taçlandıran ZeljkoJoksimovic, Ad Hoc Orkestrası eşliğinde Avrupa ve Balkanlar’ın en ses getiren tiyatro, film ve popüler şarkılarını seslendirecek. 2004 yılında önemli başyapıtı LaneMoje’yi geleneksel Sırp enstrümanları kaval, düdük, goç ve djembe ile kalabalık bir dinleyici kitlesine tanıtan sanatçı, bu sayede Avrupalılar’ın gönlünü fethetti. Sıradışı vokalleri ve Eurovision şarkı yarışmasında üst üste edindiği başarılarla tanınan Joksimovic,sürprizlerle dolu konseriyle Zorlu Center PSM’de!

Sevgililer Günü’nde sahnede evlenme teklifi!

Zorlu Center PSM Sevgililer Günü’nde sunduğu ZeljkoJoksimovic konserinde hafızalardan silinmeyecek bir sürprize sahne olacak. Konsere bilet alıp info@zorlucenterpsm.com adresine “Seninle evlenmek istiyorum, çünkü…”yü en etkileyici anlatımla açıklayan kişi kız arkadaşına sahne üzerinde evlenme teklif etmeye hak kazanacak.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT