1. Ulusal Fotoğraf Yarışması “Su, Dünyanın Her Karesinde”

Tarihler: 23 Mart 2012 Cuma ~ 24 Eylül 2012 Pazartesi

Yer: www.wilofotografyarismasi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 23, 2012 ~ Eyl 24, 2012

Hayati önem taşıyan suyu Türkiye’nin her noktasına, geliştirdiği yeni teknolojilerle ulaştıran WILO, çevre dostu projelerine bir yenisini daha ekliyor. Dünyada ve ülkemizde su kaynaklarının verimli kullanılması gerektiğine dikkat çeken WILO, Dünya Su Günü’nde “WILO 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması”, düzenlediğini açıklıyor. WILO, “Su, Dünyanın Her Karesinde” konulu fotoğraf yarışması ile suyun ve sanatın yaşamımızdaki önemini de vurguluyor.

WILO Pompa Sistemleri A.Ş., enerji tasarrufunda dünya lideri markalardan biri olarak faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Yeşil binasıyla Türkiye’de ve Avrupa’da kendi sektöründe LEED Gold Sertifikası’na (Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik Sertifikası) sahip ilk firma olan WILO Türkiye, çevre dostu projelerine bir yenisini daha ekliyor. WILO, 22 Mart Dünya Su Günü’nde “WILO 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması” düzenlediğini açıklıyor.

WILO’nun, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) onayı ve İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği’nin (İFSAK) desteğiyle düzenlediği “Su, Dünyanın Her Karesinde” konulu fotoğraf yarışması; içme suyu kaynaklarının azalması, suyun temiz kalması ve verimli kullanılması konusunda bilinci artırmayı hedefliyor.

Dünyanın büyük bölümü su kaynaklarıyla çevrili olsa da bu kaynaklar giderek azalıyor. Düzensiz yapılaşma, aşırı nüfus artışı, sera gazlarındaki artış ve sanayileşme, dünyayı daha “susuz” bir hale getiriyor. Bu sebeple WILO Türkiye, “Su, Dünyanın Her Karesinde” konulu yarışması ile hayatın her anında ihtiyaç duyduğumuz suyun verimli kullanımına dikkat çekmeyi hedefliyor. Hayat fonksiyonlarımızı dengede tutan suyun fotoğraflarla belgeleneceği fotoğraf yarışması ile toplumda su bilincinin yükselmesini amaçlıyor.

WILO 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçıların katılıma açık olarak düzenleniyor. Katılımın ücretsiz olarak gerçekleşeceği yarışmada son başvuru tarihi, 24 Eylül 2012 olarak belirlendi.

Yarışmanın Seçici Kurulu; İFSAK Yönetim Kurulu Başkanı Tanju Akleman, AFIAP unvanlı fotoğraf sanatçısı Ali Balkı, AFIAP unvanlı fotoğraf sanatçısı Cengiz Karlıova, İFSAK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve AFIAP unvanlı fotoğraf sanatçısı Serkan Turaç ve WILO Pompa Sistemleri A.Ş.’den Melis Akçin’den oluşuyor.

“Su Dünyanın Her Karesinde” konulu yarışma sonucunda birinci olan esere 3000 TL, ikinci esere 2000 TL, üçüncü esere ise 1000 TL ödül verilecek. Ayrıca yarışmada başarılı olan diğer eserler mansiyon ve sergileme ödüllerinin yanısıra TFSF yayını olan Almanak 2012 kitabında yer alacak ve 12 Ekim 2012 tarihinde düzenlenecek ödül töreninde de sergilenme imkânı elde edecekler.

Yarışmanın sonuçları, 29 Eylül 2012’de gerçekleşecek Seçici Kurul toplantısı ile belirlenecek. Toplantının ardından sonuçlar 01 Ekim 2012 tarihinde basın yoluyla ve www.tfsf.org.tr, www.ifsak.org.tr adresleri ile www.wilofotografyarismasi.com adresinden duyurulacak.

Yarışmaya başvurmak ve şartname konusunda detaylı bilgi almak için www.wilofotografyarismasi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

2012 yılını “Enerji Verimliliği Farkındalık Yılı” ilan eden WILO Türkiye, enerji verimliliği konusunda öncü marka olarak çalışmalarını bu doğrultuda sürdürüyor. WILO Türkiye’nin faaliyetlerini sürdürdüğü Tuzla-Orhanlı’daki yeşil binası, özellikle suyun verimli kullanımı konusunda birçok uygulama içeriyor.

Enerji ve su tasarrufu bilinciyle hareket eden WILO bu bilinç ve anlayışını; “Su Dünyanın Her Karesinde” konulu fotoğraf yarışmasıyla tüm topluma aşılamayı amaçlıyor.

Fotoğraf Yarışması Takvimi:
Son Başvuru tarihi: 24.09.2012
Seçici Kurul Değerlendirmesi: 29.09.2012
Sonuçların Açıklanması: 01.10.2012
Ödül Töreni ve Sergi : 12.10.2012

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT